Ekspres i kawa do biura Warszawa
O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
- Zofia-68
Ekspres i kawa do biura Warszawa
Cześć. Wiecie doskonale, że kawa w biurze to element niezbędny Dlatego też szukam sprawdzonego dostawcy ziaren na terenie Warszawy. Chciałabym od razu zaopatrzyć się w nowy ekspres, więc polecajcie, z czyjej oferty najlepiej skorzystać!
- Protazy-70
Re: Ekspres i kawa do biura Warszawa
Post autor: Protazy-70 »
Do naszego biura od dłuższego czasu kawę dostarcza coffeeblend.pl i jesteśmy naprawdę zadowoleni ze współpracy. Oferują świeże ziarna w dobrej cenie, ale też profesjonalne i wydajne ekspresy, także właśnie tę firmę mogę polecić.
- Weronika
Jeśli natomiast Wasz ekspres do kawy uległby kiedyś awarii, to polecam kontakt z firmą https://klinikaekspresow.pl/. Zajmuje się ona szybką i w pełni profesjonalną naprawą takich sprzętów, więc na pewno Wam pomoże.
- rudaa
Dobrze, a czy orientujecie się jaki tak naprawdę odkamieniacz kupić do ekspresu? No, bo jest to bardzo ważna kwestia. Jak nie, to tutaj https://strefafiltrow.pl/blog/jaki-odkamieniacz-wybrac/ możecie poczytać sobie na ten temat. Dowiecie się na czym polega odkamienianie i jakie jest to ważne?
Post autor: bryłka »
ja to poszukuje ekspresu do domu, takiego co by tez latte mogl przygotowac, bo kawa mocna i czarnaa to nie dla mnie
- magdap
Podpinam się do tematu. Również szukam sprawdzonego dostawcy kawy czy też palarni kawy, która zajmuje się dostarczaniem świeżo palonej kawy do biura zlokalizowanego w Poznaniu. Chętnie rozważę także opcję zakupu ekspresu do kawy. Ktoś coś? Będę wdzięczna za wszelkie polecenia
Przejdź do