Film reklamowy – komu zlecić jego wykonanie?

O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
Awatar użytkownika
Kochan1980

Film reklamowy – komu zlecić jego wykonanie?

Post autor: Kochan1980 »

Cześć! Od kilku lat prowadzę firmę, która prężnie się rozwija. Realizujemy kolejne cele marketingowe z dużym powodzeniem i chcielibyśmy dotrzeć do odbiorców na youtube. Z tego względu chcemy wykonać film reklamowy. Mamy już zrobiony scenariusz – potrzebujemy jednak jego wykonania. Znacie może osobę lub firmę, która mogłaby się tym zająć?
Awatar użytkownika
Renat_80

Re: Film reklamowy – komu zlecić jego wykonanie?

Post autor: Renat_80 »

Jeśli zależy Ci na firmie, która będzie potrafiła odpowiednio dobrać język filmowy do Twoich celów marketingowych to koniecznie sprawdź m5 film. To renomowana firma z Warszawy, która ma ogromne doświadczenie w tworzeniu materiałów video.
Awatar użytkownika
Kochan1980

Post autor: Kochan1980 »

Korzystałeś z ich usług? Jak oceniasz współpracę?
Awatar użytkownika
Renat_80

Post autor: Renat_80 »

Korzystałem, film zrealizowali na najwyższym poziomie.
Awatar użytkownika
bromir-86

Post autor: bromir-86 »

Również współpracowałem z m5 film i jestem bardzo zadowolony. Dzięki tej firmie udało mi się zbudować świadomość marki i zwiększyć sprzedaż produktów.
Awatar użytkownika
Gabriele

Post autor: Gabriele »

Mnóstwo jest na rynku specjalistów od tego. Nie ciężko znaleźć eksperta.
Miliardy ludzi przychodzą na ten świat i z niego odchodzą - mówi - Ale nigdy nie będzie drugiej takiej jak ty.
Awatar użytkownika
venduin

Post autor: venduin »

Tez się swojego czasu zastanawiałem, ale udało mi się znaleźć dobrego studenta, który ogarnia takie rzeczy.
Z tego co mi pisał pracuje na programie https://www.vebo.pl/movavi-video-suite więc jest dość profesjonalny i dobrze rozbudowany z pierwszych materiałów jestem bardzo zadowolony zobaczymy jak będzie się toczyła współpraca dalej :)
Awatar użytkownika
Esterrr

Post autor: Esterrr »

Ciekawy sposób na reklamę, nawet bardzo :) my teraz wprowadziliśmy na podstawie wiedzy z http://socialon.pl/ działania internetowe, w social mediach. I powoli widać efekty. Długo się wzbraniałam a teraz żałuje, że to tak odwlekałam, bo jednak co działania internetowe to działania internetowe - mają ogromny zasięg.
ODPOWIEDZ