Kopie zapasowe plików w firmie
O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
- paczaj
Kopie zapasowe plików w firmie
Czy wykonujcie kopie zapasowe waszych plików komputerowych w firmie? Bo nazwa.pl oferuje teraz cloud backup który jest dobrym rozwiązaniem, to szyfrowana kopia która jest wysyłana do nich do chmury. Jednym kliknięciem możemy ją przywrócić.
Re: Kopie zapasowe plików w firmie
Post autor: wiśka »
tak, tak to się teraz odbywapaczaj pisze: ↑25 lut 2020, 15:52 Czy wykonujcie kopie zapasowe waszych plików komputerowych w firmie? Bo nazwa.pl oferuje teraz cloud backup który jest dobrym rozwiązaniem, to szyfrowana kopia która jest wysyłana do nich do chmury. Jednym kliknięciem możemy ją przywrócić.
- stokrotka
Prowadząc wlasną firmę warto pomyśleć o zabepieczeniach, dzieki którym nasza firma bedzie w dobrych rękach. A chmura dla firm to moim zdaniem genialne rozwiązanie. Jedną z zalet jest przechowywanie kopii i pełna integracja danych w jednym miejscu – to dostęp do informacji zawsze i wszędzie, z dowolnego komputera.
Post autor: dobrypies »
Nie mam za to podpowiedzi, ale ja sprawdzam sobie tego rodzaju https://goodatservice.com/program-komputerowy/ sprawy i mam nadzieję, że serwis komputerowy, jaki mam w głowie, to sprawi że lepiej będzie mi pracować. No i to jest czymś rzeczowo podpowiedzieć, jak to ma wyglądać. To coś solidnego i dobrego dla mnie.
Przejdź do