Montaż i wdrożenie wentylacji

O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
Awatar użytkownika
Robert-60

Montaż i wdrożenie wentylacji

Post autor: Robert-60 »

Witajcie. Słyszeliście może o firmie hgl-lasota.pl? Zastanawiam się, czy nie zlecić im montażu klimatyzacji w moim biurze. Jak myślicie, to odpowiedni wybór? Nie ukrywam, że zależy mi na terminie i rzetelności.
Awatar użytkownika
godfryd81

Re: Montaż i wdrożenie wentylacji

Post autor: godfryd81 »

W takim razie firma HGL będzie najlepszym wyborem. Poza montażem wentylacji zajmują się też serwisowaniem instalacji. Działają sprawnie, ale nad wyraz profesjonalnie, więc możesz być pewny, że wszystko będzie działać, jak należy.
Kaśka

Re: Montaż i wdrożenie wentylacji

Post autor: Kaśka »

Robert, osobiście mogę polecić Ci firmę Ventix z Jaworzna. Jest to firma, która nie tylko projektuje i montuje instalacje wentylacji, ale również świadczy serwis wentylacji. W biurowcu w którym mam biuro to właśnie oni montowali i serwisują wszystkie instalacje hvac (więc poza wentylacją także i klimatyzację oraz systemy grzewcze). Poczytaj sobie o nich w wolnej chwili. Zawsze możesz wysłać zapytanie ofertowe i porównać ich ceny do cen konkurencji.
ODPOWIEDZ