Najlepsza kawa w Warszawie
O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
- fabiana
Najlepsza kawa w Warszawie
Cześć wszystkim! Szukam absolutnie najlepszej według was kawy w Warszawie, żeby móc ją na bieżąco zamawiać do biura. Nasi pracownicy to totalni kawosze i koneserzy, więc przyda nam się zapas czegoś naprawdę dobrego do picia 

- Bogna83
Re: Najlepsza kawa w Warszawie
Super wątek, bardzo przydatny
A próbowaliście już kaw od coffeeblend.pl? Mnie najbardziej podeszła ich Nicoya, bo jest idealna do espresso na rozpoczęcie dnia. Dużo kofeiny i wyrazisty smak, czyli kop energetyczny z samego rana.

- ropucha
Re: Najlepsza kawa w Warszawie
Hejka. Widzę, że nie tylko ja uwielbiam pić kawę. Dlatego też ciągle szukam jakiś bardziej wyjątkowych pod względem smakowym i aromatu. W tym celu przeszukuję internet, aby znaleźć jakieś bardziej wyjątkowe kawy. I tak też udało mi się trafić na tę stronę https://blueberryroasters.pl/ gdzie można znaleźć wiele bardzo ciekawych odmian kaw i nie tylko. Także coś stąd zamówię i w końcu będę delektować się niesamowitym smakiem kawy
Przejdź do