Odzież dla pracowników

O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
Awatar użytkownika
Żanna61

Odzież dla pracowników

Post autor: Żanna61 »

Co możecie mi powiedzieć na temat firmy modus.com.pl? Potrzebuję zamówić kilka kompletów odzieży dla pracowników mojego biura. Firma wydaje się oferować dobrej jakości ubrania. Znacie? Polecacie?

aku pro
Awatar użytkownika
franciszka_70

Re: Odzież dla pracowników

Post autor: franciszka_70 »

Pewnie, że znam, bo właśnie w zestawie od Modus chodzę codziennie do pracy. Jako pracownik mogę powiedzieć, że ubrania są idealnie skrojone i bardzo wygodne. W dodatku nie niszczą się, więc mam wrażenie, że posłużą na naprawdę długo.
żord

Post autor: żord »

W pracy codziennie noszę podgrzewaną kurtkę milwaukee, na pewno będzie mi służyć bardzo długo. Pracuję na zewnątrz, ciepłe ubranie to podstawa, dzięki kurtce nie odczuwam minusowych temperatur i mogę przez wiele godzin pracowac komfortowo
cukierekalbo

Post autor: cukierekalbo »

Na produkcji czy w logistyce, często wymagane jest stosowanie specjalnych strojów ochronnych lub informacyjnych, jeśli chodzi o obsługę kadrową, to wszystko od rekrutacji po spełnianie poszczególnych wymogów oraz bieżącą obsługę może zrobić za nas specjalna firma https://leasingteam.pl/ . Agencje rekrutacyjne zajmujące się outsourcingiem oferują kompleksową obsługę, od rekrutacji, przez wdrażanie pracowników, po prowadzenie ich dokumentacji. Dzięki temu firma może zmniejszyć koszty rekrutacji oraz zyskać dostęp do szerokiej bazy wykwalifikowanych kandydatów.
ODPOWIEDZ