play biznes 90 telefony
O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
play biznes 90 telefony
Post autor: Edyta1995 »
Hej
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie play biznes 90 telefony. Ostatnio zdecydowałam się na zmianę operatora telefonii komórkowej i wybrałam ofertę Play Biznes 90. Niestety, po podpisaniu umowy i otrzymaniu telefonu, okazało się, że nie spełnia on moich oczekiwań. Miałam problemy z połączeniami, internetem oraz obsługą aplikacji. Próbowałam skontaktować się z biurem obsługi klienta, jednak nie otrzymałam satysfakcjonującej odpowiedzi. W związku z tym, zwróciłam telefon i zrezygnowałam z usług Play Biznes 90. Teraz szukam pomocy w wyborze innego operatora, który będzie spełniał moje potrzeby. Chciałabym poznać opinie innych użytkowników na temat różnych ofert i usług, aby dokonać świadomego wyboru. Czy ktoś miał podobne doświadczenia z Play Biznes 90? Czy może polecacie inny operator, który oferuje atrakcyjne warunki dla klientów biznesowych? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i rady. Dziękuję z góry za pomoc!

Przejdź do