Szkolenia w firmie

O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
Mini

Szkolenia w firmie

Post autor: Mini »

Czy wasi pracodawcy wysyłają pracowników na różnego typu szkolenia? Myślicie ze to ważny aspekt prowadzenia i rozwoju firmy? Jak wy, jako pracownicy na to się zaoatrujecie - lubicie brać udział w szkoelniach i kursach czy wolicie żeby was szaf zostawił w spokoju?
Colin

Re: Szkolenia w firmie

Post autor: Colin »

U nas (branża budowlana) wysyłani są pracownicy na różnego typu kursy. Ostatnio ja korzystałem z kursu na operatora koparko-ładowarki organizowanego przez Centrum Szkolenia Zawodowego w Gdańsku. Dla mnie rewelacja. Po pierwsze faktycznie zdobyłem konkretne umiejętności (potwierdzone certyfikatem), po drugie fajna atmosfera na kursie, profesjonalny instruktor. Według mnie warto sie cały czas rozwijać i inwestować w rozwój firmy i pracowników.
Franek

Re: Szkolenia w firmie

Post autor: Franek »

Wiele firm aktywnie wysyła swoich pracowników na różnego typu szkolenia, postrzegając to jako ważny element strategii rozwoju i utrzymania konkurencyjności. Coraz częściej jednak wykorzystywane są wewnątrz firmy narzędzia e-learningowe https://www.elearning.ideo.pl/oferta/na ... arningowe/, które umożliwiają tworzenie kursów i szkoleń i dostosowanie ich treści do indywidualnych potrzeb pracowników. Co więcej, dostęp do szkoleń możliwy jest bez względu na miejsce i czas.
ODPOWIEDZ