sztuka nowoczesna
O biznesie, zyskach, reklamie i nie tylko. Jak założyć własną firmę, jak efektywnie prowadzić biznes, skąd czerpać informacje o efektywnej księgowości – każda informacja jest na wagę złota.
sztuka nowoczesna
Post autor: Patryś24 »
Cześć, czym się interesujecie? Jeśli chodzi o mnie to uważam, że sztuka nowoczesna i współczesna jest bardzo interesująca. Przykładami są abstrakcje, obiekt, collage, nowoczesna architektura, grafika komputerowa, animacja performance czy happening. Co sądzicie o sztuce?
Re: sztuka nowoczesna
Post autor: Paula29 »
Zdecydowanie jestem dużą fanką sztuki ogólnie i tej starszej i nowej. Jednak ostatnio najbardziej przemawia do mnie młoda sztuka
Nie dawno odkryłam nowe i wyjątkowe miejsce, mianowicie Gallery of Young Polish Art, którą możecie znaleźć w Warszawie. Zdecydowanie warto wybrać się tam na wystawę, jest co podziwiać
W galerii zobaczycie wiele wyjątkowych dzieł młodych polskich artystów. Poza tym obrazy i rzeźby można również nabyć na własność. Mi udało się nabyć już dwa przepiękne obrazy, które super prezentują się w moim mieszkaniu 

Re: sztuka nowoczesna
Post autor: osok »
Mam własną galerię sztuki i doceniam każdą sztukę, nowoczesną i klasyczną również
. Mam w swoim domu kilka pięknych obrazów olejnych, ale także namalowanych akwarelą w różnych stylach. Obecnie mamy wielu artystów, którzy są fenomenalni w tym, co robią. Z doświadczenia wiem, że przewożenie dzieł sztuki jest nie lada zadaniem, należy każde dzieło odpowiednio zapakować i przewieźć w konkretny sposób, by go nie uszkodzić. Nam pomaga w tym firma Art Transporter https://www.art-transporter.com.pl/ofer ... iel-sztuki z Warszawy. Oni są świetnymi specjalistami, którzy są delikatni i znają się właśnie na tych czynnościach. Pracują rzetelnie, w dobrych cenach, serdecznie ich polecam.
natileo

natileo
Przejdź do