Problemy intymne
Napisz coś o sobie – jak masz na imię, kim jesteś, czego szukasz. Poznajmy się lepiej!
- irka
Re: Problemy intymne
Mój problem to nawracające infekcje.... Denerwujące zwłaszcza jak pojawiają się w czasie gdy zaplanowaną mam randkę z partnerem... Na szybko działa dobrze u mnie Octenisept. Moja ginekolog mi powiedziała, żeby na pierwsze objawy nim działać od razu. I często udaje się bez rozwoju w coś poważniejszego zatrzymać infekcje.
Post autor: łajba »
W mojej opinii, jeżeli chodzi o ginekologię estetyczną, to warto skorzystać z oferty wyłącznie profesjonalistów. Moim zdaniem, świetnych lekarzy znajdziecie pod tym linkiem: https://klinikagalena.pl/ - zajmują się tego typu ginekologią od podszewki, więc możecie mieć pewność, że pomogą Wam z waszym problemem. Zdecydowanie polecam zajrzeć tam w wolnym czasie.
- kasiunia
Problemy intymne mogą dosięgnąć każdą z nas... i naszych partnerów także. My jednak z uwagi na budowę narządów żeńskich jesteśmy dużo bardziej narażone na różnego rodzaju dolegliwości i problemy. Jeśli będziemy wiedziały co na stan zapalny pochwy , takie dolegliwości nas nigdy nie zaskoczą bo zawsze będziemy przygotowane na taką ewentualność.
Post autor: łatkaa »
Nie miałam problemów intymnych, może dlatego, że regularnie chodzę do lekarza i dbam o higienę najlepiej jak potrafię. W domu mam nawet https://biobidet.pl/ do podmywania się, urządzenie bardzo dobrze dba o higienę i dosięga dość głęboko. Zwracam uwagę jaką bieliznę wybieram, wymieniam często ręczniki, prowadzę zdrowy tryb życia, dobrze się odżywiam. Te czynniki wpływają na to, że nie mam żadnych problemów intymnych.
- stokrotka
ja też ale niestety trafiło się zakażenie hpv i wiem tylko tyle że teraz jest taki nowy żel papilocare który można stosować profilaktycznie a także leczniczo więc zaczełam go stosować i u mnie wyraźnie się poprawiła cytologia po jego stosowaniu
Post autor: gośka »
Czy któraś z Was miała problem z suchością pochwy? U mnie to jest prawdopodobnie spowodowane tabletkami anty, niestety ich zmiana nie zniwelowała problemu. Ale świetnie sprawdziły się globulki Vagisan, szybko przyniosły ulgę, a teraz stosuję je jeszcze dwa razy w tygodniu.
- kira75
Nawracające infekcje mogą być poważnym problemem, dlatego trzeba wybrać się do dobrego ginekologa. Ja znalazłam tego specjalistę z Warszawy https://cmp.med.pl/cmp-wilanow-2/ginekolog/ . Czytałam, że badają kobiety w każdym wieku, a wykonują takie badania jak cytologia, badanie szyjki macicy itp. Można do nich się zgłosić z problemami ginekologicznymi, np. upławami. W takim wypadku pomoc specjalisty jest niezbędna.
- caryca
Zgadzam się, miałam takie różne niepokojące objawy, bóle brzucha, ból podczas seksu, aż trafiłam na diagnostykę endometriozy w szpitalu medicover i bardzo sobie chwalę tą placówkę medyczną, są tu najlepsi specjaliści od endometriozy w kraju, poza tym diagnostyka i wykonywane zabiegi są tu na bardzo wysokim, światowym poziomie
Post autor: nośko »
Wiecie może, czy te globulki Vagisan są na receptę, czy dostanę je bez prezenty? potrzebuję czegoś, co szybko przyniesie ulgę.
- berta
U mnie problemem intymnym to było jedynie pojawienie się suchości pochwy. Chciałam się pozbyć tej mojej infekcji w sposób prawidłowy, dlatego też udałam się w pierwszej kolejności do ginekologa. Zbadał mnie i zalecił zakup żelu feminum który wspomaga regenerację błony śluzowej, a także działa nawilżająco łagodząc skutki suchości pochwy.
Post autor: Kaśka »
Stosuję globulki Vagisan od jakiegoś czasu. Teraz już tylko profilaktycznie, raz czy dwa razy w tygodniu, żeby podtrzymać stały efekt nawilżenia. Jestem zadowolona. Bez problemu kupisz je w aptece bez recepty.nośko pisze: ↑17 gru 2020, 2:00 Wiecie może, czy te globulki Vagisan są na receptę, czy dostanę je bez prezenty? potrzebuję czegoś, co szybko przyniesie ulgę.
Post autor: Gwiazduńka »
Na takie problemy bardzo dobre są globulki dopochwowe cicatridina, mnie polecił je ginekolog po zabiegu gdy doskwierały mi suchości pochwy i ból podczas stosunku. Zawsze mam je w domu bo można je kupić bez recepty a szybko pomagają i nie muszę czekać na wizytę u ginekologa
Przejdź do