Dom w spokojnej okolicy

Pogadajmy o diecie, zdrowym odżywianiu i sporcie. Chcesz schudnąć, zacząć swoją przygodę na siłowni? A może po prostu szukasz ciekawych fit przepisów? Dołącz do dyskusji i podziel się swoimi pomysłami!
Awatar użytkownika
zygmunta

Dom w spokojnej okolicy

Post autor: zygmunta »

Hej forumowicze. Na pewno wielu z was marzy o mieszkaniu w cichym i spokojnym miejscu, gdzie naturę można mieć na wyciągnięcie ręki, prawda? Powiem wam, że ja zawsze chciałam mieć ekskluzywny dom w okolicy Warszawy i stale do tego dążę. Wy też myślicie o podobnej nieruchomości czy raczej wolicie mieszkanie w bloku w centrum miasta?
Awatar użytkownika
Weronika

Re: Dom w spokojnej okolicy

Post autor: Weronika »

My też chcemy się wybudować w spokojnej okolicy, kupiliśmy już nawet działkę w miejscu, które spełnia ten warunek ;) Teraz czeka nas jeszcze wybór odpowiedniego projektu :) Jeśli o mnie chodzi, to bardzo spodobał mi się gotowy projekt domu na stronie internetowej https://www.mgprojekt.com.pl/hiacynt-2. A Wy co o nim sądzicie?
Awatar użytkownika
irka

Post autor: irka »

Mnie też się marzył dom w spokojnej okolicy. I udało się taki nie kupić a postawić. Działkę miałam w spadku po dziadku, przejrzałam gotowe projekty domów i wybrałam ten najlepszy dla mnie. Wraz z projektem otrzymałam aktualny kosztorys, wiedziałam jaki kredyt jest mi potrzebny aby zakończyc budowę bez nerwów o fundusze. Dom po postawieniu prezentuje się jeszcze lepiej jak na planach.
Mangą98

Post autor: Mangą98 »

zygmunta pisze: ↑04 kwie 2021, 20:43 Hej forumowicze. Na pewno wielu z was marzy o mieszkaniu w cichym i spokojnym miejscu, gdzie naturę można mieć na wyciągnięcie ręki, prawda? Powiem wam, że ja zawsze chciałam mieć ekskluzywny dom w okolicy Warszawy i stale do tego dążę. Wy też myślicie o podobnej nieruchomości czy raczej wolicie mieszkanie w bloku w centrum miasta?
Dom to zawsze lepszy wybór. Sa pewne utrudnienia (dojazdy do miasta etc), ale teraz w dobie pracu zdalnej to idealna sytuacja!
Awatar użytkownika
codzienny

Post autor: codzienny »

Faktycznie czasami każdy z nas chce mieć fajne mieszkanie czy dom, ale bywają również sytuacje, że musimy daną nieruchomość dość szybko sprzedać. Dlatego właśnie ja jestem zdania, że świetnie sprawdza się współpraca z firmą https://kupujemym.pl/ któa włąśnie zajmuje się skupowaniem nieruchomości.
ODPOWIEDZ