Pogadajmy o diecie, zdrowym odżywianiu i sporcie. Chcesz schudnąć, zacząć swoją przygodę na siłowni? A może po prostu szukasz ciekawych fit przepisów? Dołącz do dyskusji i podziel się swoimi pomysłami!
Jeśli chodzi o alkohol na diecie, to moim zdaniem najlepiej jest pić z umiarem. Wybierając alkohol, warto wybrać opcje o niskiej zawartości kalorii, takie jak wina białe lub czerwone, piwo bezalkoholowe lub drinki z niskokalorycznymi sokami. Ważne jest, aby zawsze pić z umiarem i zachować zdrowy rozsądek.
Nie wiem, ale nie polecam przesadzać z alkoholem. Tak się mówi - kieliszek, dwa - a potem jest kolejny i kolejny... Często też zapomina się o stosowaniu leków odpowiednich , albo stosuje się z alkoholem, a reakcja bywa różna. Chociażby niby amoksiklav alkohol nie wchodzi w reakcję, ale ale...
Skoro o alkoholu mowa, to powiem wam szczerze: ja nie lubię przepłacać. Zawsze szukam dobrych i korzystnych ofert. Widziałam, że w Biedronce jest teraz Bocian w dobrej cenie. Wejdźcie na stronę https://blix.pl/produkty/alkohol/wodka/ ... /biedronka i sami sprawdźcie