Cześć wszystkim.
Zdarza wam się kupować typowo zdrowe artykuły spożywcze przez internet? Pytam, bo może ktoś z was zna sklep sklepdozdrowia.pl. Ich oferta wydaje mi się naprawdę zachęcająca. Co na jego temat myślicie?
Zdrowe zakupy?
Pogadajmy o diecie, zdrowym odżywianiu i sporcie. Chcesz schudnąć, zacząć swoją przygodę na siłowni? A może po prostu szukasz ciekawych fit przepisów? Dołącz do dyskusji i podziel się swoimi pomysłami!
- ryksa_73
Re: Zdrowe zakupy?
Kiedyś w Sklepie Do Zdrowia kupowałam tylko herbaty, ale odkąd jestem bardziej świadoma tego, co jem, to mój koszyk jest o wiele bardziej wypełniony. Nic na to nie poradzę, bo ceny są zachęcające, a asortyment bogaty. Bardzo lubię ten sklep.
Post autor: MAŁPISZON »
Słodycze to nie najlepszy pomysł na zdrowe prezenty dla malucha. Dzieci są obsypywani łakociami i przekąskami, które składają się z cukru i sztucznych barwników. Można to zmienić! Zafunduj dziecku kreatywny prezent, który wspomoże jego rozwój.
Post autor: HubertŁ932 »
Ja w miarę możliwości też staram się jeść zdrowo więc i zakupy robię zdrowe. Staram się nie kupować gotowców a jedynie proste produkty i z nich samodzielnie gotować. Najgorsze są przetworzone produkty, tak uważam. Teraz jak jest tak ciepło to dużo wody też pijemy. Fajnie, że teraz Staropolanka, którą pijemy ma loterię - www.loteriastaropolanka.pl. To szansa na wygranie pieniędzy.
Post autor: Mangą98 »
Zgadzam się - zawsze można kupić jakąś zabawke interaktywną lub grę planszową - poćwiczy mózg i będzie pamiątka na długie lata/MAŁPISZON pisze: ↑30 lis 2020, 16:41 Słodycze to nie najlepszy pomysł na zdrowe prezenty dla malucha. Dzieci są obsypywani łakociami i przekąskami, które składają się z cukru i sztucznych barwników. Można to zmienić! Zafunduj dziecku kreatywny prezent, który wspomoże jego rozwój.
Post autor: koń »
Jeżeli chodzi o moje zakupy, to są zdecydowanie niezdrowe . Jednakże część budżetu spieniężam na swoją pasję, jaką jest numizmatyka. Jeśli chcielibyście zakupić w prezencie monetę, to polecam zajrzeć pod ten adres: https://www.skarbnicanarodowa.pl/kronik ... -bonaparte . Znajdziecie tam również sporo ciekawych treści, które pomogą wam zgłębić kuluary numizmatyki.
Przejdź do