Audyt energetyczny

Poruszamy tu tematy związane z wystrojem i budową domu, meblami czy ulubionymi roślinami. Radzimy jak urządzić mieszkanie i nie stracić głowy przy remoncie.
Awatar użytkownika
Weronika

Audyt energetyczny

Post autor: Weronika »

Witajcie,
czy wiecie, na czym polega i kiedy wykonuje się audyty energetyczne budynków? Informacje na ten temat możecie znaleść na przykład na stronie internetowej https://www.efektywniej.pl/audyt-energetyczny/. Jeśli Was to interesuje, to polecam się z nimi zapoznać ;)
Alicja2024

Re: Audyt energetyczny

Post autor: Alicja2024 »

Uczulam, że przy budowie domu konieczne jest posiadanie świadectwa charakterystyki energetycznej. Ja korzystałam z usług firmy www.KlasaBudynku.pl i jestem zadowolona. Szybka realizacja, łatwy i przyjemny kontakt i cena też konkurencyjna. Wszystko odbywało się online i dostałam certyfikat w wersji elektronicznej z podpisem kwalifikowanym.
Fover

Re: Audyt energetyczny

Post autor: Fover »

Cześć, miałem sposobność współpracować z firmą audytor.pro, która wykonała dla mnie Audyt energetyczny Iława i mogę z czystym sumieniem polecić ich usługi. To prawdziwi profesjonaliści, jacy nie tylko znają się na obecnych przepisach, ale również potrafią doradzić najlepsze rozwiązania, jakie przyniosą realne oszczędności. Co istotne, posiadają spore doświadczenie w obsłudze kontrahentów w ramach programu Czyste Powietrze, dzięki czemu doskonale wiedzą, jak wykonać dokumentację, ażeby spełniała wszystkie wymogi oraz umożliwiła otrzymanie dofinansowania. Jeśli szukasz rzetelnego partnera do przeprowadzenia audytu energetycznego budynku, bez wątpienia polecam tę firmę.
ODPOWIEDZ