dom w stanie deweloperskim w Szczecinie

Poruszamy tu tematy związane z wystrojem i budową domu, meblami czy ulubionymi roślinami. Radzimy jak urządzić mieszkanie i nie stracić głowy przy remoncie.
Awatar użytkownika
Wszebor91

dom w stanie deweloperskim w Szczecinie

Post autor: Wszebor91 »

Witajcie forumowicze.
Słuchajcie, szukam rozwiązania dla mojego problemu, a mianowicie poszukuję domu w stanie deweloperskim w Szczecinie. Zastanawiałem się nad różnymi opcjami, ale w końcu zdecydowałem się na dom w stanie deweloperskim. Dlaczego? Ponieważ chcę mieć możliwość wpływu na wykończenie wnętrza i dostosowania go do swoich potrzeb. A deweloperzy w Szczecinie oferują wiele ciekawych projektów, które można dostosować do swoich indywidualnych potrzeb.
Może ktoś z Was ma już doświadczenie z zakupem domu w stanie deweloperskim w Szczecinie? Chętnie wysłucham Waszych porad i wskazówek.
Do zobaczenia na forum! ;)
Awatar użytkownika
stokrotka

Re: dom w stanie deweloperskim w Szczecinie

Post autor: stokrotka »

W Szczecinie Kępa Parnicka to coraz bardziej doceniana lokalizacja bo jest zielona, spokojna, a przy tym naprawdę blisko centrum. Atal realizuje tam inwestycję Heyki City, która według planów ma dobrze wpisywać się w charakter tego miejsca. Dojazd do centrum to kwestia kilku minut, a bliskość Odry i terenów zielonych sprawia, że to dobra opcja dla singli i rodzin
ODPOWIEDZ