Drewniane meble
Poruszamy tu tematy związane z wystrojem i budową domu, meblami czy ulubionymi roślinami. Radzimy jak urządzić mieszkanie i nie stracić głowy przy remoncie.
- Małgorzata_68
Drewniane meble
Post autor: Małgorzata_68 »
Udało mi się namówić mojego męża na zakup drewnianych mebli, ale obiecałam, że samodzielnie będę je też konserwować i dbać o nie Zgodziłam się, dlatego, że to właśnie ja od dawna o takich meblach marzyłam. Macie może jakieś sposoby na to, jak dbać o meble drewniane? Jak wygląda pielęgnacja drewnianych mebli u Was, w Waszych domach?:) Dziękuję !
Re: Drewniane meble
Post autor: Bartosz55 »
Cześć wszystkim! W Nowym Targu https://venotto.pl/meble-na-wymiar/nowy-targ/ szukałem firmy, która specjalizuje się w meblach na wymiar i muszę powiedzieć, że trafiłem świetnie. Meble do kuchni były wykonane z wysokiej jakości materiałów i doskonale dopasowane do mojego małego wnętrza. Czy ktoś z Was ma podobne doświadczenia z meblami na wymiar w Nowym Targu?
Re: Drewniane meble
Post autor: siławyższa »
Najwięcej problemów z drewnianymi meblami mogą spowodować korniki i nie jest to prawdą, że ine zamieszkują tylko drzewa. Także możemy je spotkać w domu, ale prawda jest taka, że dzisiejszy świat dał nam bardzo fajne preparaty na korniki w drewnie i można w ten sposób uchronić się przed ich negatywnymi skutkami.
Przejdź do