Jakiego robota kuchennego używacie?

Poruszamy tu tematy związane z wystrojem i budową domu, meblami czy ulubionymi roślinami. Radzimy jak urządzić mieszkanie i nie stracić głowy przy remoncie.
Awatar użytkownika
Nikola97

Jakiego robota kuchennego używacie?

Post autor: Nikola97 »

Cześć wszystkim mistrzyniom kuchni 😊! Jakiego robota kuchennego używacie? Czy raczej radzicie sobie bez takich ulepszeń?
Awatar użytkownika
Adelajda-72

Re: Jakiego robota kuchennego używacie?

Post autor: Adelajda-72 »

Ja za żadną mistrzynię kuchni się nie uważam, ale bez robota kuchennego nie wyobrażam sobie pracy 😊. Od roku mam speedcooka i to wszystko co jest mi do szczęścia potrzebne. Zajmuje mało miejsca i pełni funkcje wielu urządzeń.
Awatar użytkownika
patrycja_81

Post autor: patrycja_81 »

Podłączam się do tematu. Również nie wiem jakiego robota kuchennego wybrać, a niestety ręczne wyrabianie ciasta czy mielenie mięsa nie jest już na moje siły.
Awatar użytkownika
Zaira1984

Post autor: Zaira1984 »

Mam w domu thermomixa i jestem zadowolona. Sama bym nie kupiła, gdyż jest bardzo drogi, ale dostałam na prezent. Polecam!
Awatar użytkownika
sulima_82

Post autor: sulima_82 »

Jakiś czas temu zastanawiałam się nad tym jakiego robota kuchennego wybrać. Zdecydowałam się na speedcooka – ze względu na atrakcyjną promocję. Poza tym speedcook jest dużo tańszy niż zagraniczne roboty kuchenne, a świetnie sprawdza się w kuchni.
ODPOWIEDZ