relaks-po.pl opinie o sklepie

Poruszamy tu tematy związane z wystrojem i budową domu, meblami czy ulubionymi roślinami. Radzimy jak urządzić mieszkanie i nie stracić głowy przy remoncie.
Awatar użytkownika
Adelajda-72

relaks-po.pl opinie o sklepie

Post autor: Adelajda-72 »

Czy znacie sklep relaks-po.pl? Chcę zrobić większe zakupy przed świętami - a w ich ofercie znalazłam herbaty w bardzo dobrych cenach i zastanawiam się, czy ten sklep jest w porządku. Robiliście tam kiedyś zakupy? Będę wdzięczna za wszystkie opinie o relaks-po.pl ;-)
Awatar użytkownika
elka077

Re: relaks-po.pl opinie o sklepie

Post autor: elka077 »

Znam sklep relaks-po.pl, więc mogę wyrazić swoją opinię. Zazwyczaj herbaty i kawy kupuję u nich, bo można znaleźć takie rodzaje, jakich nie ma w zwykłych sklepach. Zdecydowanie warto sprawdzić ich ofertę.
Awatar użytkownika
ula212

Post autor: ula212 »

Robiłam zakupy na relaks-po.pl i jestem zadowolona ze współpracy. Przesyłka przyszła bardzo szybko, a produkty są niesamowite. Kawy i herbaty są pyszne. Może moja opinia kogoś zachęci.
Awatar użytkownika
RombPodlaski

Post autor: RombPodlaski »

nie znam ale zerkne
Paula ł

Post autor: Paula ł »

Relaks należy się wszystkim ;) Szczególnie tym, którzy mają stresującą pracę. Wcześniej kojąco działał na mnie masaż i sauna. Lubiłam też basen i relaks w jacuzzi. Najbardziej brakowało mi tego ostatniego, więc zamówiłam dmuchane jacuzzi i postawiłam je w zimowym ogrodzie. To był dobry pomysł. Wreszcie mogę się wieczorami zrelaksować.
mONIKAć

Post autor: mONIKAć »

Jasne, że relaks należy się wszystkim i ja wole nawet mieć taką swoją prywatną strefę niż siedzieć z kimś obcym w saunie. Planowałam taką beczkę saunową u siebie w domu już od dawna aż w końcu taka beczka powstała z pomocą INTER Sauna firmy https://inter-sauna.com.pl/sauna/ .
billą

Post autor: billą »

Przyznam szczerze, że najbardziej relaksuje mnie to, kiedy po pracy jestem w stanie sięgnąć po dobrą pozycję książkową. W moim mniemaniu, zdecydowanie najlepszą księgarnie online, jaką znajdziecie w sieci jest: https://www.taniaksiazka.pl/felix-ever- ... 38442.html . Mają świetne ceny, a także sporo tytułów które przychodzą do nas pędem.
ODPOWIEDZ