Renova.bielsko.pl opinie

Poruszamy tu tematy związane z wystrojem i budową domu, meblami czy ulubionymi roślinami. Radzimy jak urządzić mieszkanie i nie stracić głowy przy remoncie.
Awatar użytkownika
Filip78

Renova.bielsko.pl opinie

Post autor: Filip78 »

Ostatnio doszedłem do wniosku, że już czas na profesjonalne czyszczenie kostki brukowej, dachu i estetyczne uporządkowanie ogrodu. Jestem z Bielska i w wyszukiwarce znalazłem firmę renova.bielsko.pl. Warto skorzystać z jej usług? Czy ktoś ma jakąś opinię na jej temat?
Awatar użytkownika
Andrea

Re: Renova.bielsko.pl opinie

Post autor: Andrea »

Jeśli chodzi o usługi ogrodnicze firmy renova, to mam jak najbardziej pozytywną opinię. Zaprojektowali dla mnie przepiękny ogród i regularnie go doglądają.

tomograf komputerowy tarnów
Awatar użytkownika
gerwazy1975

Post autor: gerwazy1975 »

Zleciłem im czyszczenie budynku z graffiti – pracę wykonali szybko i dokładnie. Jak dla mnie porządna firma.
Awatar użytkownika
Kochan1980

Post autor: Kochan1980 »

Według mnie możesz śmiało skorzystać z ich usług. Mam na ich temat bardzo pochlebne opinie. Według mnie renova.bielsko to grupa specjalistów, którzy dobrze znają się na swojej pracy. Spójrz na zdjęcie: ObrazekWłaśnie w ten sposób wyczyścili moją kostkę brukową, więc nie mam zastrzeżeń.
Awatar użytkownika
Nikola97

Post autor: Nikola97 »

Również korzystałam z ich usług i jak najbardziej polecam. Renova to solidna firma!
Awatar użytkownika
Jowita-86

Post autor: Jowita-86 »

Jak ktoś wyżej napisał – to solidna firma. Wszystkie zlecenia realizują terminowo, z dbałością o każdy szczegół. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Awatar użytkownika
Kacper

Post autor: Kacper »

Jak najbardziej polecam! Regularnie korzystam z usług firmy renova. Najczęściej takich jak odśnieżanie parkingu i czyszczenie dachu. Moi znajomi także korzystają z jej usług i mają o niej bardzo dobrą opinię. Często firma oferuje darmową wycenę prac.
Awatar użytkownika
tymora

Post autor: tymora »

Pewnie, że warto! Każde zlecenie traktują indywidualnie i wykonują je sumiennie. Dzięki ich pracy mój ogród jest teraz piękny i estetyczny. 
ODPOWIEDZ