Hobbystyczny manicure - jakie lakiery?
Co lubisz robić w wolnym czasie? Interesujesz się czymś, o czym chciałbyś porozmawiać z innymi? Dołącz do rozmowy i opowiedz o swoich pasjach.
- sedomira83
Hobbystyczny manicure - jakie lakiery?
Post autor: sedomira83 »
Hej wszystkim. Zawsze interesowało mnie malowanie paznokci, a teraz często wykonuję manicure moim przyjaciółkom. Mówią, że jestem w tym dobra
Chciałabym kupić sobie jakiś zestaw lakierów polecanej marki, żeby móc wykorzystywać je w moich stylizacjach. Jakie lakiery polecacie?

- Sydonia-70
Re: Hobbystyczny manicure - jakie lakiery?
Post autor: Sydonia-70 »
Prowadzę salon manicure hybrydowego i żelowego i wykorzystuję produkty od victoriavynn.com. Moim zdaniem mają najlepszą jakość ze wszystkich testowanych przeze mnie lakierów. Victoria Vynn ma też w ofercie akcesoria i dodatki do nail artu. Polecam przejrzeć paletę kolorów, jest tego spory wybór 

- serena
U mnie ostatnio na tapecie są paznokcie tytanowe https://cuccio.pl/szybki-manicure-tytanowy-z-dip-system. Jestem zachwycona tym sposobem malowania. Słyszałyście o nim? Idealnie nadaje się i do salonu, i jako hobbystyczny manicure. Zrobisz go w niecałe 30 minut bez używania lampy!
- kivi
A co myślicie na temat manicure japońskim? Pytam, ponieważ niedługo ze znajomą mam wybrać się na coś takiego do gabinetu urody Estelium w Bielsko-Biała. Ponoć jest to innowacyjny zabieg, który dostarcza witamin paznokciom, a więc doskonale je odżywia. Ponoć taki zabieg wystarcza na długi czas.
- martyska790
Post autor: martyska790 »
Ale malujesz paznokcie w sensie, że zwykłymi lakierami czy wykonujesz stylizacje hybrydowe / żelowe?
Jeśli potrzebujesz zwykłe lakiery to polecam Ci serię IQ od Victoria Vynn. To są zwykłe lakiery nakładane na bazę i utwardzane topem (cała stylizacja BEZ lampy). Piękne kolory i wyglądają jak hybrydowe
A jeśli wolisz lakiery utwardzane pod lampą to polecam Ci tę samą firmę. Ich jakość zachwyca moje klientki
Jeśli potrzebujesz zwykłe lakiery to polecam Ci serię IQ od Victoria Vynn. To są zwykłe lakiery nakładane na bazę i utwardzane topem (cała stylizacja BEZ lampy). Piękne kolory i wyglądają jak hybrydowe

A jeśli wolisz lakiery utwardzane pod lampą to polecam Ci tę samą firmę. Ich jakość zachwyca moje klientki

- belik
Moja siostra robi manicure ale tylko tak dla bliskich
rzadko korzystam bo mam pracę w której moje ręce są ciągle narażone na kontakt z woda
. Ale to nic bo znalazłam bardzo fajne preparaty z AXN Total repair to seria z bielendy. Mam serum do rak i odżywkę płynne złoto do paznokci stosuję niedługo ale już widzę poprawę .

Przejdź do