Malowanie

Co lubisz robić w wolnym czasie? Interesujesz się czymś, o czym chciałbyś porozmawiać z innymi? Dołącz do rozmowy i opowiedz o swoich pasjach.
Galicja

Malowanie

Post autor: Galicja »

Jest tutaj ktoś, kto lubi malować? A może ktoś, kto lubi, ale niekoniecznie ma do tego talent, tak jak ja? ;) Chciałabym spróbować malowania ponumerach, polecacie? Jakiej firmy zestaw warto kupić?
zuzzik

Re: Malowanie

Post autor: zuzzik »

Ja mam takie obrazy z Astry, w Biedronce była niedawno promocja, więc kupiłam dwa i uważam, ze mają super jakość. Płótno jest fajne, dobrze nadrukowane. Farby nie wysychają, a dla mnie to ważne, bo maluję "na raty"
Galicja

Kupiłam to malowanie po cyferkach z ASTRA o którym pisałaś, a potem kolejny i następny. To mega wciągające i cały czas chce się jeszcze więcej. Nie wiem ile jest z ASTRA wzorów, ale chciałabym mieć je wszystkie.
Garanka

Post autor: Garanka »

O jakich piszecie malowaniach po cyferkach? Nie znam tego, a chętnie bym spróbowała swoich sił. Zawsze chciałam malować ale kiepsko mi to jakiś szło tak samej z siebie. NAwet kupiłam sobie kilka ksiązek. Podpowiedzcie co będzie dla mnie najlepsze i jak ruszyć .
Awatar użytkownika
kasiunia

Post autor: kasiunia »

Malowanie jest jednym z tych zajęć , które staramy się w naszych domach wykonywać samodzielnie. To nie są trudne prace , tym bardziej ,że w internecie znajduje się wiele informacji i porad na ten temat. Spróbujcie wpisać do wyszukiwarki słowa inspiracje malowania ścian a zobaczycie ,że informacje, te przydatne się pojawią. Po zakończeniu prac zobaczycie ile pieniędzy udało wam się zaoszczędzić.
Galicja

Galanka są takie zestawy ASTRA. Masz płótno z numerkami, do tego pędzelek i farbki które będą Ci pasować i możesz sobie malować kolejno po numerkach. Genialna opcja na start zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Mam kilka takich.
MilenaKutko

Post autor: MilenaKutko »

Najtrudniejsze w życiu jest znalezienie balansu między pracą, rodziną i wolnym czasem. Nie ma się co dziwić bo chyba każdy z nas ma aspiracje by stać się lepszą wersją siebie. Natomiast musimy znaleźć jakieś zajęcie jakie będzie dla nas wyzwaniem. Jednym z ciekawszych pomysłów jest stawianie na nowe umiejętności, czego najlepszym przykładem jest malowanie. W internecie znajdziemy całą masę poradników na ten temat. Trzeba tylko przygotować sobie jakiś plan działania by konsekwentnie go realizować. Jeżeli chodzi o same akcesoria to farby akwarelowe - https://www.sklepmatejko.pl/farby-akwarelowe można kupić w wyspecjalizowanym sklepie internetowym, podobnie jak inne potrzebne nam rzeczy. Pamiętajcie, że najważniejsze jest stworzenie własnego stylu.
ODPOWIEDZ