Drzwi drewniane
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- Gabriele
Drzwi drewniane
Uwielbiam mieć drzwi z drewna we wnętrzu domu. Dlatego wszędzie, w każdym pokoju zaopatrzyłem się w taki styl. Kupowałem właśnie na tej stronie. I muszę stwierdzić, że to był jak najbardziej strzał w dziesiątkę. Nie ma lepszego sklepu z drzwiami od tej oferty.
Miliardy ludzi przychodzą na ten świat i z niego odchodzą - mówi - Ale nigdy nie będzie drugiej takiej jak ty.
- yataa
Re: Drzwi drewniane
no to mamy dokładnie taki sam gust ja tez przepadam za wszystkim co drewniane więc zakup drzwi był tylko formalnością jeśli chodzi o sklep to skorzystałam z oferty firmy Kris Drzwi fajna jakość, korzystne ceny, dostawa transportem firmy plus usługa montażu ( tu wszystko poszło sprawnie).
żywność organiczna sklep
żywność organiczna sklep
- carolina_545
Re: Drzwi drewniane
Post autor: carolina_545 »
Ja zdecydowałam się na drzwi drewniane z Katowic, które zamówiłam od firmy Halupczok. Producent zaskoczył mnie swoim profesjonalizmem, wszystko zostało wykonane w ustalonym terminie, bez żadnych opóźnień i niespodzianek. Firma zapewnia także wszelkie pomiary drzwi oraz transport i montaż.
Już wkrótce będę wymieniać kolejne drzwi i na pewno skorzystam ponownie z ich usług.
Już wkrótce będę wymieniać kolejne drzwi i na pewno skorzystam ponownie z ich usług.
Przejdź do