Gabinet rehabilitacji Warszawa
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- Nasif98
Re: Gabinet rehabilitacji Warszawa
Jeśli chodzi o rehabilitację w Warszawie, to moim zdaniem nie ma lepszego miejsca niż Akademia Ruchu. Proponują zajęcia zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Pracują tam naprawdę świetni fizjoterapeuci nastawieni na pomoc i troskę o pacjenta. Polecam!
- gadka
Wiecie co, ja ostatnio zdecydowałam się na masaż leczniczy Szczecin i muszę powiedzieć, że w parze z rehabilitacją przynosi świetne efekty. Do tej pory miałam straszne problemy z bólem kręgosłupa, a teraz jest o niebo lepiej 

- Bellana
Ja często korzystam z Kriosonik. Maja tam bardzo dobrych rehabilitantów i nowoczesny sprzęt. Zawsze doprowadza do pionu ,że tak powiem mój kręgosłup. Ja mam dyskopatię, która bardzo czasem mi dokucza. a po takiej serii zabiegów u nich jestem jak nowo narodzona.
- migrena
Najlepiej zainwestować właśnie w rehabilitację na http://www.rehabilitacje.org/ Byłam tam z problemami kręgosłupa... klinika otwarta cały czas , nowiutka, świetnie wyposażona, z bardzo fajnym i kompetentnym personelem. Oferują rehabilitację zarówno dla dorosłych, jak i dla młodzieży.
Post autor: Krzyś »
Myślę, że najlepiej byłoby udać się do Centrum Medycznego Gamma w Warszawie, tam mają dobrych ortopedów. Także przeprowadzą odpowiednie badania i sprawdzą co dokładnie się stało. Lepiej wybrać się do specjalisty, bo po co ma dziać się złego. A tak to chociaż zaproponują jakąś maść czy inny sposób leczenia
Post autor: dariiina »
Co sądzicie o https://praktyka.info.pl/ ? Właśnie sama myślę by zapisać się tutaj na dniach, ponieważ słyszałam, że co do leczenia to przeprowadzane jest ono na wysokim poziomie, dodatkowo pan doktor ma świetne podejście do pacjentów
Przejdź do