Hosting
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- Malina
- Namir
Re: Hosting
A sprawdzałaś ofertę na wordpress hosting firmy kru.pl? Oni oferują stabilny hosting oraz sporo usług dodatkowych. Aktualnie mają fajne promocje na pakiety hostingów a także na domeny. To rzetelna firma oferująca sprawdzone rozwiązania, świetny support i uczciwie podchodząca do klientów.
- paczaj
Co do hostingów to ja wam powiem że tutaj https://zenbox.pl/ macie dobrą ofertę na pakiety hostingowe. Nie ma u nich limitu transferu, tworzą kilka kopii zapasowych dziennie, do tego dostajecie darmowy certyfikat SSL. Także zachęcam do sprawdzenia oferty.
- Kamilla36
Nie zawsze łatwo jest znaleźć dobry hosting data center, a aby strona działała jak należy warto taki znaleźć. Dzięki niemu nie tylko Ty będziesz w stanie sprawnie nią operować, ale też osoby odwiedzające ją będą zadowolone z tego jak wszystko na niej funkcjonuje. Warto więc jego wybór dobrze przemyśleć.
Post autor: szarówa »
Prawda jest taka, że szukanie odpowiedniego hostingu powinno odbywać się zawsze ze wsparciem. Osoby początkujące skupiają się na elementach takich jak prędkość hostingu, czy marka, a tak naprawdę one są nieważne. Należy pomyśleć raczej o tym, jakie opinie ma dana firma. W tym celu strona Top10Hostingów udostępnia nam opinie o firmach hostingowych . Warto dodać, że dotyczą one również firm, które wspierają CMS Wordpress. Mamy tam:
1. Opinie o home.pl
2. Opinie o nazwa.pl
3. Opinie o cyberfolks.pl
1. Opinie o home.pl
2. Opinie o nazwa.pl
3. Opinie o cyberfolks.pl
Post autor: bułka »
Jak chcesz miec dobry hosting na swojej stronie to polecam postawic ją na naprawdę dobrej domenie która się nie będzie rozsypywac. Na stronie jaką jest https://domeny.pl/ Znajdziesz idealne oferty które powinny Cię zainteresowac. Po za funkcjonalnością kupując tutaj domenę będziesz miec papewnioną łatwośc pozycjonowania.
Post autor: tośia »
U mnie dobranie odpowiedniego hostingu do strony internetowej, to był największy problem, oferty są zupełnie różne, a ja nie bardzo się na tym znam, jednak gdy poszłam do firmy https://zenbox.pl/, to bardzo fajnie mi wszystko zostało wyjaśnione i zaproponowana odpowiednia oferta do moich potrzeb, a teraz oni działają, a ja mam wyniki.
Post autor: zośka »
Masz rację! Odpowiednio dobrze zabezpieczone dane firmowe to połowa sukcesu a data center co to jest chyba każdy wie i z tego co wiem wiele firm na to to stawiaKamilla36 pisze: ↑02 wrz 2020, 22:44 Nie zawsze łatwo jest znaleźć dobry hosting data center, a aby strona działała jak należy warto taki znaleźć. Dzięki niemu nie tylko Ty będziesz w stanie sprawnie nią operować, ale też osoby odwiedzające ją będą zadowolone z tego jak wszystko na niej funkcjonuje.
Przejdź do