hostnig

To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
Awatar użytkownika
baskaa

hostnig

Post autor: baskaa »

gdzie polecacie wykupic hosting? cena nie gra roli, zalezy mi na jakosci, podobno w nazwa.pl warto
Awatar użytkownika
turkawka

Re: hostnig

Post autor: turkawka »

warto :) jakosc maja swietną. ja wczesniej polasilam sie na inna tansza firme ale zawiodlam sie bardzo szybko. nazwa zdecydowanie daje rade :D
Awatar użytkownika
partacz

Post autor: partacz »

Aby nie home ;)
Awatar użytkownika
Barucha

Post autor: Barucha »

My z nazwa.pl korzystamy, mamy tam sporo usług i zasadniczo nie ma na co narzekać. Zdarzaja się bardzo sporadycznie jakieś problemy techniczne ale to raczej jak robią jakieś aktualizacje, czy coś i to naprawdę rzadkość. A tak to super
Awatar użytkownika
baskaa

Post autor: baskaa »

no to mnie przekonaliscie ;) przejrzalam sobie ich oferte na stronie i podoba mi sie, skorzystam na pewno
Awatar użytkownika
Barucha

Post autor: Barucha »

mysle, ze nie bedziesz zalowac. my przenieslismy sie do nazwy wlasnie po nieprzyjemnych doswiadczeniach z innym dostawca i przede wszystkim co mnie milo zaskoczylo to fakt, ze tutaj obsluga klienta dziala naprawde fenomenalnie. juz nawet na telefonie wszystko bez problemu tlumaczyli
Awatar użytkownika
turkawka

Post autor: turkawka »

Nazwa ma swoje ceny ale placisz za jakosc i ja to szanuje.. maz ma na nich serwer i chwali
Awatar użytkownika
gossa

Post autor: gossa »

Jestem ciekawy co piszą o tym w necie. Mam nadzieję, że same dobre rzeczy.
Żyć jest bardzo niezdrowo. Kto żyje umrze.
Awatar użytkownika
Herminka

Post autor: Herminka »

no ja sie na nich jeszcze nigdy nie zawiodlam, a mamy firmowe uslugi od lat juz wykupione. no i widac, ze nowy prezes tez dziala bo nazwa.pl ciagle wprowadza jakies fajne nowosci i zabezpieczenia dodatkowe
ODPOWIEDZ