Klinika stomatologiczna Platinum Dent - opinie
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- lulka
Klinika stomatologiczna Platinum Dent - opinie
Mam pytanie do osób z Gdyni lub Trójmiasta Czy ktoś z Was miał już okazję leczyć się w klinice stomatologicznej Platinum Dent na placu Górnośląskim ? Szukam opinii bo dopiero się przeprowadziliśmy w te okolice i szukam dobrego stomatologa dla siebie i rodzinki. Mnie na pewno czeka leczenie protetyczne ( i być może implanty).
- fififi
Re: Klinika stomatologiczna Platinum Dent - opinie
a no tak się składa, ze jestem z Sopotu ale implanty wstawiałam właśnie w platinum dent Rewelacyjne podejście do d pacjentów, kompleksowa opieka, ceny też niewygórowane.
- yataa
ja wyrywałam u nich ósemkę, dośc poważny zabieg chirurgiczny to był jak się okazało bo ząb był zatrzymany. Ale i tak wszystko poszło dość sprawnie i co ważne, bez bólu.
- lulka
no to jak bezboleśnie to już mi się podoba haha Czytałam na ich stronie, ze robią też te implanty więc mam nadzieje, ze wszystko się uda. Cenowo chyba też wygląda to korzystnie w porównaniu do innych gabinetów nie ?
- yataa
wiesz co ceny jak ceny, na pewno nie jest drożej niż gdzie indziej a to już dużo Dla mnie od ceny ważniejsza jest sama jakość bo jak wiadomo, jedni robią plomby na kilka miesięcy a inni na całe życie I platinum dent zdecydowanie zaliczyłabym do tej drugiej grupy.
- lulka
byłam już na pierwszej konsultacji w Platinum Dent wrażenia mega pozytywne, pani dr bardzo uprzejma i sympatryczna, wszystko dokładnie sprawdziła i zaproponowała leczenie krok po kroku. Super
Przejdź do