Który wózek wybrać ?
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- lulka
Re: Który wózek wybrać ?
Ja polecam Riko Marla bo znam wózek nie tylko z widzenia ale również od strony praktycznej, sama go zakupiłam
Podoba mi się że posiada on okienko wentylacyjne w gondoli a koszyk przykrycie. Do tego wyposażony jest on we wszelkie niezbędne regulacje . Łatwo się również z niego korzysta.

- caryca
Tak ale im większy wybór tym gorzej wybrać bo prawie wszystkie wózki są fajne, ja wybrałam x-landera bo wydaje się najbardziej solidny no i ma fajne bajery takie jak na przykład diody led w podnóżku poprawiające widoczność wózka po zmroku, tego żadne inny wózek nie ma
- Myszka
Super ,że taki temat powstał : ) Według mnie jeszcze poza takim wózkiem dla maluszka warto zakupić odpowiednie ubranka na wyprawkę . Myslę ,że warto przejrzeć kilka ofert porównać je i wybrać najlepsze dla siebie produkty na wyprawkę. Tutaj https://www.coolmama.pl/ znajdziecie wszystko co potrzeba aby przygotowac się na powitanie nowego członka rodziny. Polecam zwłaszcza że są to produkty pochodzenia polskiego 

Przejdź do