Cześć
W mojej opinii jeżeli będziecie na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie doboru dobrej jakości sprzętów i akcesoriów w zakresie wykonywania laserowej korekcji wzorku to koniecznie zwróćcie uwagę na MDT w przypadku których możecie liczyć na jakość, dobre ceny i pełne wsparcie ze strony specjalistów między innymi przy wyborze - EpikeratomEBK https://www.mdt.pl/epikeratom-ebk który jest opatentowanym multi ostrzem służącym do usuwania nabłonka rogówki przed samym zabiegiem. Pozdrawiam!
Laserowa korekcja wzroku
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- radosna
Re: Laserowa korekcja wzroku
Aktualnie lasery są tak nowoczesne, ze naprawdę nie ma sie czego bać. Ja miałam zabieg w Krakowie w Optegrze u doktor Renaty Rakoczy-Gołdy. Wszystko poszło wzorcowo. Zabieg był nowoczesną metodą Lentivu, ta metoda dostępna jest wyłącznie w ich klinikach.
Re: Laserowa korekcja wzroku
Post autor: Myślińska »
Dokładnie, okulistyka poszła bardzo do przodu. Ja również polecam Optegrę, z tym, że tą w Szczecinie bo tą właśnie znam z doświadczeniaradosna pisze: ↑31 sie 2020, 23:14 Aktualnie lasery są tak nowoczesne, ze naprawdę nie ma sie czego bać. Ja miałam zabieg w Krakowie w Optegrze u doktor Renaty Rakoczy-Gołdy. Wszystko poszło wzorcowo. Zabieg był nowoczesną metodą Lentivu, ta metoda dostępna jest wyłącznie w ich klinikach.

Przejdź do