Medycyna estetyczna - własny gabinet
- mamert-95
Medycyna estetyczna - własny gabinet
- Eliza
Re: Medycyna estetyczna - własny gabinet
Post autor: paulinkaż »
Post autor: Grześ »
Post autor: Nodik »
Post autor: Anna1985 »
Post autor: oleńka8 »
Post autor: JudytaA. »
Post autor: Hania P. »
Post autor: Gosiak8 »
Post autor: Aneta »
https://szkolenia-dla-lekarzy.pl/szkolenia/wszystko bardzo profesjonalne, prz
https://www.victoriaderm.pl/
Są tam też opcje szkoleń online.
Co do zarządzania gabinetem, to nie mogę się nie zgodzić z przedmówcami
Pracuję w sieci klik estetycznych. Używamy comarch nxt, wszystko bardzo profesjonalne, przejrzyste, nie zacina się, szybkie wyszukiwanie historii pacjentów i nazw leków. No i opcja na tablet, bardzo się przydaje w naszej branży
Post autor: Edward576 »
Post autor: Wiktor29 »
Post autor: Krzysztof Bosak »
Post autor: Filip D. »
Post autor: Jarek89 »
Również polecam. Używam w swoim gabinecie i jestem zadowolony. Polecam.
Post autor: Natalia »
Dziękuję za polecenie. Właśnie jestem w trakcie poszukiwania platformy tego typu. Widziałam dużo pozytywnych opinii na jej temat, więc myślę, że wypróbujemy ją również w naszym gabinecie
Post autor: Gabrysia »
Czy zakup okazał się trafiony? Możesz coś więcej powiedzieć na temat tej platformy? Także poszukuję programu do swojego gabinetu i chciałabym zakupić jednak coś sprawdzonego Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.
Post autor: Agata39 »
Tak, zakup okazał się trafiony. Używam platformy Klinika24od kilku tygodni, uważam, że jest pomocna i pomaga w funkcjonowaniu gabinetu oraz w rozliczeniach czy w rejestracji. Dane zapisywane są w chmurze, z łatwością mogę udostępnić je dla Pacjenta.
Post autor: Gabii89 »
Klinika24 ma naprawdę wiele funkcji. Używam ich w swoim gabinecie, są to m.in. rejestracja pacjentów, opcji rozliczenia czy korzystam z terminarza wizyt. Dzięki tym funkcjom oszczędzam wiele czasu i dzięki nim mam porządek w gabinecie.
Post autor: Dawid28 »
Klinika24 ma naprawdę wiele funkcji. Używam ich w swoim gabinecie, są to m.in. rejestracja pacjentów, opcji rozliczenia czy korzystam z terminarza wizyt. Dzięki tym funkcjom oszczędzam wiele czasu i dzięki nim mam porządek w gabinecie.
Do tej pory rejestrowałem pacjentów w tradycyjny sposób ale często zdarzały się pomyłki. Postanowiłem poszukać zakupić coś co pomoże mi śledzić i przypilnować terminy wizyt. Znalazłem po dobrych opiniach platformę klinika 24. Jest łatwa w użyciu i tania w porównaniu z konkurencją. Pozdrawiam.
Post autor: Teresa P. »
>Do tej pory rejestrowałem pacjentów w tradycyjny sposób ale często zdarzały się pomyłki. Postanowiłem poszukać zakupić coś co pomoże mi śledzić i przypilnować terminy wizyt. Znalazłem po dobrych opiniach platformę klinika 24. Jest łatwa w użyciu i tania w porównaniu z konkurencją. Pozdrawiam.<
Najczęściej używam funkcji: harmonogramu wizyt, rozliczanie płatności, wystawianie recept i skierowań - wszystko niezbędne do prowadzenia gabinetu oraz korzystam z możliwości wideokonsultacji.
Post autor: Andrzej Wysocki »
Najczęściej używam funkcji: harmonogramu wizyt, rozliczanie płatności, wystawianie recept i skierowań - wszystko niezbędne do prowadzenia gabinetu oraz korzystam z możliwości wideokonsultacji.
Również polecamy. Używamy w swoim gabinecie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy.
Post autor: Elzbiettaa »
Post autor: chceciemala »