naprawianie butów
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
naprawianie butów
Post autor: króla »
Naprawianie butów - ma ktoś z was w tym temacie doświadczenie?? Chciałabym naprawić kila par, tylko jak się za to zabrać __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Re: naprawianie butów
Post autor: nótella »
Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... https://presscontent.pl/artykuly-sponsorowane/
Post autor: dżoana »
Ja kleiłam klejem tadam i to już nie jedną parę, a kilkakróla pisze: ↑13 sie 2021, 17:11 Naprawianie butów - ma ktoś z was w tym temacie doświadczenie?? Chciałabym naprawić kila par, tylko jak się za to zabrać __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Post autor: jaśka »
A gdzie można taki klej dostać? Mi by się przydał, skleiłabym podeszwę.dżoana pisze: ↑20 sie 2021, 1:58Ja kleiłam klejem tadam i to już nie jedną parę, a kilkakróla pisze: ↑13 sie 2021, 17:11 Naprawianie butów - ma ktoś z was w tym temacie doświadczenie?? Chciałabym naprawić kila par, tylko jak się za to zabrać __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________wszystko dobrze się trzyma.
- oetadam
Witam! Jaska, klej TADAM® jest szeroko dostępny m.in. w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych, spożywczych i sklepach elektrycznych.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: dżoana »
nawet w kiosku znajdziesz, a jesli nie, to w sklepie budowlanym, w niektórych papierniczych widziałam, a już na pewno w internecie bez problemujaśka pisze: ↑20 sie 2021, 22:44A gdzie można taki klej dostać? Mi by się przydał, skleiłabym podeszwę.dżoana pisze: ↑20 sie 2021, 1:58Ja kleiłam klejem tadam i to już nie jedną parę, a kilkakróla pisze: ↑13 sie 2021, 17:11 Naprawianie butów - ma ktoś z was w tym temacie doświadczenie?? Chciałabym naprawić kila par, tylko jak się za to zabrać __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________wszystko dobrze się trzyma.
Post autor: jaśka »
Dzięki znalazłam. Dzisiaj bedę kleić, po jakim czasie można juz w butach chodzić? Ile schnie ten klej?dżoana pisze: ↑14 wrz 2021, 23:19nawet w kiosku znajdziesz, a jesli nie, to w sklepie budowlanym, w niektórych papierniczych widziałam, a już na pewno w internecie bez problemujaśka pisze: ↑20 sie 2021, 22:44A gdzie można taki klej dostać? Mi by się przydał, skleiłabym podeszwę.dżoana pisze: ↑20 sie 2021, 1:58
Ja kleiłam klejem tadam i to już nie jedną parę, a kilkawszystko dobrze się trzyma.
Przejdź do