W sklepach z wyposażeniem dla przyszłych rodziców jest ogromy wybór różnych przeróżności
Ja zastanawiam się nad kupnem chusty albo nosidełka, takiego do noszenia dziecka na piersiach. Widziałam takie a Ceneo Nosidełka i chusty dla dzieci Nie wiem jednak czy to dobry pomysł? Są takie już od pierwszych dni życia i takie od 2 lub 3 miesiąca. Niby niczym się nie różnią, za wyjątkiem ceny oczywiście, więc kiedy można zacząć go używać?
Nosidełko kontra chusta
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- Weronika
Re: Nosidełko kontra chusta
My również jakiś czas mieliśmy taki dylemat, w końcu jednak zdecydowaliśmy się na nosidło tuta, które zamówiliśmy w sklepie internetowym popaopa.pl/29_tula i ogólnie jesteśmy z naszego wyboru zadowoleni. Nosidełko jest solidne, wytrzymałe i co najważniejsze - wygodne idealnie sprawdza się na przykład podczas zakupów czy podróży
Re: Nosidełko kontra chusta
Post autor: luśśka »
Mi bardziej pasuje chusta, no i całe szczęście że moje dziecko też chusty bardzo dobrze toleruje i lubi. Chustę wybierałam spośród asortymentu tego sklepu - https://carrylove.pl/, potrafią wszystko bardzo dobrze dopasować no i doradzić, a to było dla mnie ważne, bo nie miałam wcześniejszego doświadczenia z chustami.
Przejdź do