Opinie na temat karm Barf Primex
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- yataa
Opinie na temat karm Barf Primex
Witam wszystkich właścicieli psów Mam pytanko związane z karmami - czy kojarzycie te z firmy Primex ? Jesteśmy własnie w trakcie przechodzenia na dietę barfową i szukam gotowych karm, które mogłabym podawać swojemu psu. Z góry dzięki za wszystkie opinie!
- yataa
Re: Opinie na temat karm Barf Primex
haha też jeszcze 3 miesiące temu nie miałam zielonego pojęcia, ze coś takiego istnieje To taki dość nietypowy sposób żywienia, który polega na tym, ze podaje się psu tylko i wyłącznie surowe mięso. I ku mojemu zaskoczeniu to działa!
- lulka
a czego ma się obawiać ze nie podaje psu karmy nafaszerowanej chemią czy innymi konserwantami ? Surowe mięso jeśli jest dobrze przebadane i świeże to jest też mega odżywcze i pełnowartościowe. Pamiętajmy, że psy to nie ludzie
- yataa
no własnie, obawy na początku takie były ale weterynarz mnie przekonał i faktycznie ma to sens a Ty lulka masz jakieś doświadczenia związane z tą dieta i może z tymi karmami z Primexu ?
- lulka
tak, podaje je moim psiakom już prawie rok Super skład, dobra cena, duża wydajność. pamiętaj jednak, ze nie znajdziesz ich ( póki co) w sklepach zoologicznych. Trzeba szukać gabinetów weterynaryjnych, gdzie są dostępne. Na ich stronie jest cała aktualna rozpiska takich miejsc.
armatura hydrauliczna
armatura hydrauliczna
- yataa
No i co stało się, od kilku dni pies jest tylko na surowym mięsie. Kurczę myślałam, ze ta zmiana będzie bardziej uciążliwa a tu już pierwsza porcja zniknęła z miski w oka mgnieniu zaakceptowane
- ala
Ja gdy chcę kupić kotu lub psu nową karmę najpierw zaglądam na https://cowsierscipiszczy.pl/ Jest tam bardzo dużo artykułów na temat zdrowia i żywienia psów i kotów. Warto się z nimi zapoznać, bo są naprawdę bardzo rzetelne i ciekawe.
- ElizaiZosia89
Post autor: ElizaiZosia89 »
Naszemu psu najbardziej smakuję Royal Canin i taką karmę kupujemy najczęsciej w zoologicznym lub u weta.
Post autor: wiórek »
tez kiedys gotowalismy, ale zaczal sie problem jak oboje z zona zaczelismy pracowac bo zaczynalo brakowac na to czasu dlatego znalezlismy https://psibufet.pl/ gdzie na podstawie ankiety przygotowuja specjalne posilki dla danego psa wedle jego potrzeb
Post autor: Weśka »
My dlatego zdecydowaliśmy się na taką opcję na jesień, jak dieta sokowa i zdecydowanie polecam sobie na spróbowanie sprawdzić opcje diet jakie przygotowali. Ja nie za bardzo umiem gotować a poza tym nie lubię i też dużo pracujemy. Mam nadzieję, ze również będziecie pozytywnie zaskoczeni propozycjami!
- Weronika
A skoro już jesteśmy przy karmach dla czworonogów - widzieliście już najnowszy ranking karm suchych dla psów dostępny na stronie internetowej https://babuzoo.pl/blog/najlepsza-mokra ... king-2021/? Jeśli jeszcze nie, to polecam się z nim zapoznać Dzięki niemu będziecie wiedzieli, jaką karmę najlepiej kupić dla swojego pupila
Przejdź do