Cześć wszystkim.
Jakie znacie poradnie logopedyczne w Bochni? Mnie zainteresowała oferta gabinetu logopeda-bochnia.pl. Czy ktoś z was posyłał tam swoje dziecko? Chętnie poznałabym wasze opinie.
Poradnia logopedyczna Bochnia
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- polianna-86
- Iga89
Re: Poradnia logopedyczna Bochnia
Myślę, że oferta tego gabinetu jest naprawdę atrakcyjna. Poza tym Pani Dorota Martuś jest świetnym specjalistą stosującym skuteczne metody terapii zaburzeń komunikacji językowej. Ma doskonałe podejście do najmłodszych i widać, że to, co robi, jest jej pasją. Gorąco polecam!
Post autor: część »
Nie znam, ale wydaje się być ok. Sami korzystamy z usług logopedy, ale mamy logopedę w szkole. Do tego polecił nam on gry i pomoce logopedyczne dla dzieci w postacie zabaw. Takie gry planszowe, domino, czy karty do gry kupiliśmy w internetowym sklepie logopedycznym Komlogo: https://www.komlogo.pl/index.php/komlog ... ogo-domina Dostępne tam produkty są bardzo dobre, gdy faktycznie pomagają mojemu dziecku, są skuteczne.
Post autor: pawełek »
Jeśli chodzi o moje doświadczenia, to poszukiwany był przeze mnie logopeda tczew mobilny. Na szczęście udało mi się znaleźć taką ofertę na tej stronie: cditn.pl. Moim zdaniem to wyspecjalizowany gabinet neurologopedii, dzięki któremu pomożecie sobie czy swoim dzieciom. Jak dla mnie warto przejrzeć ichniejszą ofertę.
Post autor: morganaa »
A czy wiecie może na czym dokładnie polega masaż logopedyczny i jak
on przebiega? Jak do niego się trzeba przygotować i na jakie efekty można liczyć? Tak pytam, ponieważ ostatnio w Centrum CDiTN znalazłam taką usługę i zastanawiam się nad skorzystaniem z tej opcji.
on przebiega? Jak do niego się trzeba przygotować i na jakie efekty można liczyć? Tak pytam, ponieważ ostatnio w Centrum CDiTN znalazłam taką usługę i zastanawiam się nad skorzystaniem z tej opcji.
Przejdź do