porządny wózek wielofunkcyjny, jaka firma ?
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- marija80
porządny wózek wielofunkcyjny, jaka firma ?
Witajcie! Rozglądam się własnie za porządnym wózkiem 3w1 dla malucha, który przyjdzie na świat pod koniec listopada. Możecie polecić jakieś sprawdzone firmy ? Chciałabym zmieścić się w maks 3000 zł.
- yataa
Re: porządny wózek wielofunkcyjny, jaka firma ?
mnie na początku zauroczył jego wygląd - takin nowoczesny ale jednocześnie mega elegancki i stylowy. Jeśli chodzi o użytkowanie to jest mega - wygodna i duża gondola, widać, że maluchowi jest w nim zwyczajnie wygodnie. Prowadzi się lekko, jest skrętny ale też stabilny. Amortyzacja oki myślę, że sprawdzi się nie tylko w mieście ale i na bardziej wymagającym terenie.
- fififi
Ja zaś za najlepszy uznałam wózek Easygo Optimo Air, który jest nowoczesnym, wielofunkcyjnym wózkiem. Został on wyposażony w pompowane koła, przepinane siedzisko oraz wygodną gondolę którą można złożyć na płasko. Do tego korzysta się z niego bardzo dobrze, bo na spacerach nie sprawia problemów, jedzie płynnie.
- marija80
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie informacje Te wózki z Riko bardzo mi się podobają no i spokojnie zmieszczę się w budżecie muszę się wybrać na oględziny do jakiegoś sklepu z wózkami i zobaczyć je na żywo
- venduin
Generalnie to jest kilku dobrych producentów wózków wielofunkcyjnych których warto brać pod uwagę i tutaj polecam Sklep Smile i przejrzeć ich ofertę - mają dużo wózków w fajnych cenach więc nie będzie problemem znaleźć jakiegoś dobrego. Często także mają fajne promocje dlatego raz na jakiś czas sprawdzam co u nich nowego
- marija80
No i ok sprawa załatwiona Wózek zamówiony teraz tylko czekamy na dostawę oj długo zastanawiałam się nad konkretnym modelem ale w końcu postawiłam na Qubus Gold Już się nie mogę doczekać aż do nas dotrze
- yokoko
A ja zdecydowałam się na wózek marki Easygo a dokładniej model Optimo Air. Posiada on duża gondolę którą można złożyć na płasko oraz przepinane siedzisko i pompowane amortyzowane koła. W czasie jazdy jest solidny, zwrotny , łatwy w obsłudze i korzystaniu.
- Kamilla36
Wybór wózka jest trudny i odpowiedzialny. Na stronie: https://www.boboking.pl/wozki-dzieciece jest duży wybór wózków w dobrych cenach. Wybór należy do Ciebie, więc skup się na tym, aby Tobie odpowiadał, bo to Ty będziesz najwięcej z nim chodzić. Zwróć uwagę na wszystko - kolor, wagę, jak duża jest gondola.
- ElizaiZosia89
Post autor: ElizaiZosia89 »
Jeżeli miała bym drugie dziecko to polecam kupić wózek z drugiej ręki i taniej. Ja kupiłam swój wózek za prawie 2 tysiące i byłam z niego niezadowolona.
- stokrotka
Może po prostu nie czytałaś opinii i kupiłaś pierwszy lepszy wózek? Ja się starałam wybrać taki który polecają mamy które go użytkują. Wyszło mi że najlepszy w moim przedziale cenowym będzie x-lander i faktycznie, nie zawiodłam się na nim jest dla mnie idealny
- marta7900
Zdecydowanie RIKO! Poza tym, że w ten sposób zdecydujesz się na dobry wózek to kupisz go w dobrej cenie! Ja wybrałam Riko Basic Sport i jestem bardzo zadowolona. Ma wiele atutów, ale największym jest to, że spacerówka jest na tyle duża, że spokojnie zmieści i udźwignie 2-3 latka
Post autor: romka »
W sumie fajne też te wózki o których piszesz a zauważyłam że im większy wybór tym gorzej wybrać bo prawie wszystkie wózki są fajne, ja wybrałam x-landera bo wydaje się najbardziej solidny no i ma fajne bajery takie jak na przykład diody led w podnóżku poprawiające widoczność wózka po zmroku, tego żaden inny wózek nie ma
Post autor: Wiśnia12 »
Zdecydowanie Riko! Ich wózki nie dość, że są dobrej firmy, są też w przystępnych cenach. Ja wybrałam Riko Basic Sport. Zdecydowałam się właśnie na ten model ze względu na duże, pompowane koła, ale wózek ma znacznie więcej zalet. W praktyce sprawdza się fantastycznie - lekko się prowadzi i jest zwrotny.
Post autor: łucja521 »
Zdecydowanie polecam zdecydować się na któryś z modeli wózków marki Riko. Mają oni wózki w super cenach, a ich wybór jest na tyle szeroki, że każdy znajdzie wśród nich model dla siebie. Ja zdecydowałam się na Riko Nano Pro. Lekko się on prowadzi, ma dobrą amortyzację i dużą gondolę i spacerówkę.
Przejdź do