Sport Wesoła
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
- wiktoria-65
Re: Sport Wesoła
Post autor: wiktoria-65 »
Jeśli chodzi o zajęcia dodatkowe dla dzieci w Wesołej, to uważam, że jak najbardziej warto zapisać swoją pociechę. Trenerzy są przemili i mają podejście do najmłodszych, a nasze pociechy oprócz zdrowego ruchu mogą też pobyć z rówieśnikami, a to też duży plus 

- rozmowna
Nie jestem w stanie wam pomóc, bo tam nie chodziłam, zdecydowanie bardziej wolę sama ćwiczyć w domu. W zasadzie mam na oku pewną matę już, ale zobaczymy, jak to finalnie będzie, co w tej kwestii jeszcze zrobię. W sumie na tej stronie mam pokazane, jakie są fajne akcesoria do ćwiczeń w domu i widzę, że mogę to sobie nieźle przygotować i się poruszać.
- milla27
Ja lubię uprawiać sport na świeżym powietrzu, ale w czasie pandemii zapisałam się na treningi w szkole jiu-jitsu https://carlsongracie.pl/. Nigdy nie sądziłam, że to będzie dla mnie, ale treningi mocno mnie wciągnęły. W ten sposób walczę ze swoimi ograniczeniami i widzę swoje postępy. Sami ich sprawdźcie.
Przejdź do