Wózek w teren Axo Shine (CAVOE)
To przestrzeń na wszystkie tematy, których nie udało Ci się dopasować do konkretnego wątku.
Wózek w teren Axo Shine (CAVOE)
Post autor: Dusia87 »
Hej. Ostatnio przeglądając wózki w każdy teren, natknęłam się właśnie na Cavoe Axo Shine. Wózek bardzo mi się spodobał, ogólnie jest lekki i elegancki. Chciałabym poznać Wasze opinie i doświadczenia związane z nim.
Re: Wózek w teren Axo Shine (CAVOE)
Post autor: Glinda24 »
Muszę przyznać, że wózek przerósł moje oczekiwania. Wykonany z wysokiej jakości produktów, świetnie przemyślany i wygodny. Z czystym sumieniem go polecam, powinnaś być z niego zadowolona 

Trochę kamień spadł mi z serca, bo jako jedyny tak bardzo mi się spodobał i do tego mieści się w moim budżecie. Myślisz, że będzoe z nami do końca wózkowania, czy będę musiała wymienić go na mniejszą i lżejszą spacerówkę?
Post autor: Glinda24 »
Jestem pewna, że nie będzie trzeba go wymieniać ma wysokie oparcie i szerokie siedzisko. Oczywiście kluczowy jest też tutaj spory udźwig. Zdecydowanie polecam
Wychodzi na to, że będzie to dla mnie odpowiedni wózek. Dzięki za wszystkie odpowiedzi, teraz już nie mam żadnych wątpliwości, jedynie muszę poważnie zastanowić się nad wzorem kolorystycznym. Na co tutaj zwrócić uwagę?
Post autor: Bejbi87 »
Ja uważam, że wózek ten jest fenomenalny. To, że poradzi sobie w mieście to oczywistość, ale świetnie też sprawdzi się w terenie. Jakby tego było mało - można mieć pewność, że znajdzie się dla niego miejsce w każdym bagażniku,a ze składaniem poradzi sobie każdy.
Przejdź do