bolesna miesiączka
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
- longina
Re: bolesna miesiączka
nie wiem czy testowałaś vemonis femi, ale dla mnie to najlepsze i na pewno najmnocniejsze tabletki jakie można dostać bez recepty w aptece, masz działaie dwa w jednym, czyli i przeciwbólowe i rozkurczowe, ja je zawsze biorę w te dni
- sniezka
jesli masz az tak bolesne miesiaczki ze ,,umierasz'' to chyba nie jest to normalne, wiem, bo mialam podobnie. Warto sie przebadac pod kątem endometriozy, w szpitalu Medicover robią sonovaginografie, to jedno z podstawowych badan:)
- goldenret13
Post autor: goldenret13 »
Ja po miesiączce mam zawsze bolesne pieczenie pochwy. Pytając ginekologa czemu piecze mnie pochwa ten powiedział, że mam poważne zakażenie i gdybym nie powiedziała byłoby ze mną źle. Przepisał mi skuteczne leki. Jeżeli też masz pieczenie to skontaktuj się z lekarzem szybko
- looser
Ogólnie to ja rzadko miewałam problemy z miesiączkami, ale kiedy pojawiały się podczas niej upławy z pochwy , to owszem, bywały dni, kiedy po prostu nie mogłam wytrzymać. No, ale teraz to już jestem w ciąży i przez 9 miesięcy będę miała spokój. Muszę tylko uważać na różnego rodzaju infekcje.
- martyska790
Post autor: martyska790 »
Może czas najwyższy znaleźć dobrego ginekologa, który się Tobą zajmie od A do Z, przebada i postawi odpowiednią diagnozę?
Moje życie osobiście zmieniło się jak postanowiłam zainwestować w Medipakiet. Teraz uważam, że mój ginekolog po prostu uratował mi jakość mojego życia
Moje życie osobiście zmieniło się jak postanowiłam zainwestować w Medipakiet. Teraz uważam, że mój ginekolog po prostu uratował mi jakość mojego życia

- stokrotka
Dokładnie! Bo takie takie lekceważenie objawów bywa niebezpieczne, a co jeśli to endometrioza?? Ja tak robiłam a teraz mam problem bo choroba jest już mocno zaawansowana i czeka mnie skomplikowany zabieg w szpitalu medicover z użyciem plazmy argonowej
- caryca
Tak, to może być poważny problem i rzeczywiście lepiej go nie lekceważyć ale u mnie bolesne miesiączki zniknęły odkąd zaczełam stosować tabletki vines a wiadomo że hormonalna antykoncepcja łagodzi te dolegliwości
Przejdź do