gdzie najczęściej kupujecie leki?
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
gdzie najczęściej kupujecie leki?
Post autor: rowanna »
Gdzie najczęściej kupujecie leki? Macie swoje ulubione apteki? Zamawiacie online czy jednak wybieracie apteki stacjonarne? Mi jakoś najbardziej odpowiada doz, maja bardzo dobre ceny
Re: gdzie najczęściej kupujecie leki?
Post autor: Grina »
No właśnie doz jest przykładem tego, że czasem warto sprawdzać ceny stacjonarnie, nie wszystko co przez internet jest droższe. Ja kupuję swoje leki tylko w osiedlowym DOZie.
Post autor: ariana »
Ja najczęściej kupuję w dozie. Mam blisko, a na dodatek mają najlepsze ceny. Wszędzie ostatnio ceny lecą mocno w górę, ale u nich na szczęście żadnych podwyżek nie zauważyłam.
Post autor: julitak »
No ja sprawdzam zawsze ceny przed zakupami. Wszędzie wszystko drożeje, więc po co przepłacać, skoro wystarczy poświęcić kilka minut i zobacz jakie są ceny w różnych aptekach. Moim zdaniem najtaniej jest rzeczywiście w dozie.
Post autor: Jole »
No ja może nie sprawdzam cen wszystkich leków za każdym razem, kiedy kupuję, ale kilka razy mi się zdarzyło i stąd wiem, że właśnie DOZ wygrywa cenowo, no i to dośc znacznie 

Post autor: Feria »
Ja najczęściej kupuję w dozie. Porównywałam ceny pomiędzy róznymi aptekami i wydaje mi się, że u nich jest najkorzystniej. Oprócz niskich cen, mają tez na prawdę szeroki wybór i dużą dostępność, raczej mi się jeszcze nie zdarzyło, że czegoś zabrakło
Przejdź do