Jak powiększyć swoje libido?
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
- jurka
Jak powiększyć swoje libido?
Po ciąży mam straszny problem z libido. Przeszkadza to nie tylko mnie, ale także moje mężowi. Przestaliśmy się ze sobą przez to dogadywać, wiecie jak jest. Mnie też brakuje bliskości, ale po prostu nie mam na to ochoty. Jak temu zaradzić?
- gadka
Re: Jak powiększyć swoje libido?
Doskonale znam ten problem... mnie też kiedyś dotyczył.
Na szczęście moja koleżanka poleciła mi bardzo skuteczne tabletki zwiększające libido. Kupiłam je na stronie https://tanie-suple.pl/ Moim zdaniem, warto je kupić - naprawdę są skuteczne.
Na szczęście moja koleżanka poleciła mi bardzo skuteczne tabletki zwiększające libido. Kupiłam je na stronie https://tanie-suple.pl/ Moim zdaniem, warto je kupić - naprawdę są skuteczne.
- hiciol
a bierzesz jakąś antykoncepcje? bo może to właśnie strach przed tym że zajdziesz w ciążę. ja tak własnie miałam. teraz już mineło bo biorę tabletki belara i nie martwię się niechcianą ciążą
Post autor: Radosław »
Zdecydowanie hiszpańska mucha w tym wypadku działa cuda. Nie tylko zwiększa libido, ale też potęguje doznania i orgazmy. Myślę, że jeżeli zmagasz się z problemem niskiego libido, taka inwestycja będzie naprawdę przydatna. Sam kilkukrotnie korzystałem i ma ona wiele korzyści w tym długą erekcję i zwiększoną wrażliwość na dotyk.
Post autor: Złotko »
Mi pomogło jak dowiedziałam się, że w razie wpadki legalnie można przerwać ciążę w Czechach, przeczytałam o tym na stronie kliniki Stonava, od tego momentu mniej się stresuję, więc libido się znacząco zwiększyło, do tego pomaga aktywność fizyczna.jurka pisze: ↑17 maja 2020, 14:50 Po ciąży mam straszny problem z libido. Przeszkadza to nie tylko mnie, ale także moje mężowi. Przestaliśmy się ze sobą przez to dogadywać, wiecie jak jest. Mnie też brakuje bliskości, ale po prostu nie mam na to ochoty. Jak temu zaradzić?
Przejdź do