katar w ciazy?
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
- sniezka
Re: katar w ciazy?
w ciazy trzeba przede wszystkim uwazac na to co sie przyjmuje i nie wolno tego robic bez konsultacj z lekarzem, najlepiej zastosowac jakies domowe sposoby, tak jest najbezpieczniej, polecam poczytac https://bioaronsystem.pl/katar-objaw-sp ... im-radzic/
- Weronika
A jak przygotowywałyście się do ciąży? Ja na przykład czytam sobie o niej jak najwięcej, bardzo fajny opis pierwszego tygodnia znalazłam na stronie internetowej https://www.mustela.pl/mustela-blog/1-t ... darz-ciazy. Jeśli interesuje Was ten temat, to polecam zajrzeć 

- Kitka03
A powiedzcie mi, czy przed zajściem w ciążę stosowałyście jakieś suplementy? Wiem, że powinno się przyjmować kwas foliowy na kilka miesięcy wcześniej. Koleżanka polecała mi do tego celu Inofem - https://inofem.pl/, który nie tylko zawiera kwas foliowy, ale rówież mio-inozytol. Dzięki temu nie tylko zadba się o układ nerwowy dziecka, ale również pobudzi owulację i ureguluje cykl miesięczny. W ten sposób nawet łatwiej będzie zajść w ciążę.
Post autor: Teriś »
No niestety, zdarza się, że katar złapie i w ciąży, a wiadomo, że możliwość "ratowania się" w tej sytuacji aptecznymi specyfikami nie jest zbyt duża. Co nie znaczy, że nie można zrobić nic, bo u mnie bardzo fajnie sprawdzała się naturalna woda morska Marimer. Zresztą, nadal kupuję, teraz już dla mojej córeczki, wersję Baby, z takim specjalnym aplikatorem dla maluszków.
Post autor: Małka »
Orientujesz się, czy ja mogę podać taką wodę morską Marimer trzymiesięcznemu dziecku?Teriś pisze: ↑31 mar 2021, 21:52 No niestety, zdarza się, że katar złapie i w ciąży, a wiadomo, że możliwość "ratowania się" w tej sytuacji aptecznymi specyfikami nie jest zbyt duża. Co nie znaczy, że nie można zrobić nic, bo u mnie bardzo fajnie sprawdzała się naturalna woda morska Marimer. Zresztą, nadal kupuję, teraz już dla mojej córeczki, wersję Baby, z takim specjalnym aplikatorem dla maluszków.
Post autor: Teriś »
Tak, jak najbardziej. Jest wersja Marimer Baby, ze specjalnym aplikatorem przystosowanym dla dzieciaków, dzięki któremu nie włoży się go za daleko, jest bezpieczny.Małka pisze: ↑07 kwie 2021, 22:56Orientujesz się, czy ja mogę podać taką wodę morską Marimer trzymiesięcznemu dziecku?Teriś pisze: ↑31 mar 2021, 21:52 No niestety, zdarza się, że katar złapie i w ciąży, a wiadomo, że możliwość "ratowania się" w tej sytuacji aptecznymi specyfikami nie jest zbyt duża. Co nie znaczy, że nie można zrobić nic, bo u mnie bardzo fajnie sprawdzała się naturalna woda morska Marimer. Zresztą, nadal kupuję, teraz już dla mojej córeczki, wersję Baby, z takim specjalnym aplikatorem dla maluszków.
Przejdź do