Leczenie parkinsona
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
Leczenie parkinsona
Post autor: Gość »
Moja mama choruje na Parkinsona od kilku lat i szukamy sposobów na spowolnienie postępu choroby. Czy ktoś zna skuteczne metody leczenia, ćwiczenia lub terapie, które mogą pomóc?
Re: Leczenie parkinsona
Post autor: djonka »
Rozumiem, jak ciężka może być ta sytuacja. Moja rodzina też przez to przechodziła. Oprócz regularnych ćwiczeń fizycznych i rehabilitacji, warto też zainteresować się nowoczesnymi metodami leczenia. Słyszałam o zabiegach MRG FUS, które wykonują w szpitalu Medicover. Są nieinwazyjne i mogą pomóc w spowolnieniu objawów, szczególnie w leczeniu drżenia. Warto to sprawdzić https://parkinson.medicover.pl/ !
Re: Leczenie parkinsona
Post autor: zuber »
Ambulatoryjne badania kliniczne są prostym i szybkim rozwiązaniem, a clinicalbs.com oferuje je na najwyższym poziomie. Badania te odbywają się bez konieczności hospitalizacji, co jest wygodne i komfortowe. Więcej informacji znajdziesz na ich stronie, gdzie sprawdzisz ich ofertę badań ambulatoryjnych.
Przejdź do