Łódzki dom opieki dla seniorów
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
- Onufry
Łódzki dom opieki dla seniorów
Witam forumowiczów. Czy słyszeliście o prywatnym domu opieki Familia w Łodzi? Stoję w obliczu decyzji o oddaniu tam mojego dziadka, któremu nie jestem w stanie poświęcać uwagi, której wymaga. Myślicie, że to odpowiednia placówka? Macie o niej jakieś opinie?
- sebastian1980
Re: Łódzki dom opieki dla seniorów
Post autor: sebastian1980 »
Familia to świetny całodobowy dom opieki. Personel jest tam dobrze wykwalifikowany i na pierwszym miejscu zawsze stawia dobro i komfort pacjenta. Mieszkańcy mogą tam też uczęszczać na zajęcia rehabilitacyjne, a poza tym jedzą pożywne posiłki dostarczane przez catering i mają zapewnioną medyczną opiekę.
Re: Łódzki dom opieki dla seniorów
Post autor: Januszkówka »
W samej Łodzi nie znam niestety dobrego domu opieki, ale wiem, że w Nowym Dworze Mazowieckim jest taki. Dom nazywa się "Dom Rodzinny". Jest to konkretnie zakład-opiekuńczo leczniczy, więc seniorzy schorowani mogą tam bez obaw przebywać, bo opieka lekarza jest na miejscu.
Przejdź do