medycyna pracy - Warszawa
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
- yokoko
medycyna pracy - Warszawa
hejka! Macie pomysł gdzie w miarę sprawnie zrobię badania związane z medycyną pracy w Warszawie ? Niebawem dostanę skierowanie od nowego pracodawcy a wiem, ze każdy załatwia to we własnym zakresie ( oczywiście na fakturę, koszt potem zwracaja). Z góry dzięki za pomoc!
- yokoko
Re: medycyna pracy - Warszawa
no tak to też słuszna uwaga jakie miejsca omijać z dalekalulka pisze: ↑04 gru 2019, 9:12 ja kiedys gdzieś na pradze robiłam wszystko w 1 dzień ale nie było tu zapisów no i prawda jest tak, ze swoje trzeba było odczekać... także średnio polecam ;/

- yataa
za to ja z czystym sumieniem polecam przychodnię Medi Vita ( Mokotów). Tu też wszystko załatwisz w ciągu jednego dnia z tym, że bez kolejek i bez pośpiechu. Sa lekarze wszystkich niezbędnych specjalizacji ( jak okulista czy laryngolog np) no i lekarz, który wystawia zaświadczenie. Niewygórowane ceny, bez problemu wystawią Ci fakturę byś mogła się potem rozliczyć z pracodawcą. Korzystałam jakieś 3 miesiące temu - sprawdzone i aktualne info 

- yokoko
tak udało się :)m jeszcze raz bardzo dziękuje za informację! Zadzwoniłam i w zasadzie umówiłam się od razu, podjechałam i rzeczywiście w ciągu 1 dnia załatwiłam dosłownie wszystko
rewelacyjne miejsce, taka sympatyczna atmosfera i taki spokoj, pacjent nie ma poczucia, ze jest traktowany tylko jako kolejny numerek z listy.

Przejdź do