nutridrinki dla seniora
Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
nutridrinki dla seniora
Post autor: fełka »
Kupował ktoś z was nutridrinki seniorowi? Przeglądam apteki internetowe, znalazłam w DOZie Fresubin i zastanawiam sie czy nie kupić czegoś takiego dla mojej mamy, ma problemy zdrowotne i słabo je, na pewno brakuje w jej diecie białka i witamin, widiałam że takie nutridrinki mają ich sporo
Re: nutridrinki dla seniora
Post autor: Mżawka »
Wiesz co, kup jej na próbę i zobacz jak się sprawdzają. Fresubin mają dobre składy i fajną cenę. Pamiętaj, żeby mama nie wypijała duszkiem, tylko po "łyczkach", szczególnie przy pierwszym kontakcie z nutridrinkiem.fełka pisze: ↑06 kwie 2021, 20:28 Kupował ktoś z was nutridrinki seniorowi? Przeglądam apteki internetowe, znalazłam w DOZie Fresubin i zastanawiam sie czy nie kupić czegoś takiego dla mojej mamy, ma problemy zdrowotne i słabo je, na pewno brakuje w jej diecie białka i witamin, widiałam że takie nutridrinki mają ich sporo
Przejdź do