Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
Witajcie
Ktoś z was zdecydowałby się na zabieg odsysania tłuszczu? Mnie interesuje konkretnie liposukcja do pozyskania komórek macierzystych. Co sądzicie o wykorzystywaniu takich komórek w późniejszych zabiegach? Według mnie to bardzo dobre i skuteczne rozwiązanie. Koniecznie dajcie znać, co wy o tym myślicie.
Ja mam black bombs tabletki, jest to bardzo skuteczny spalacz tłuszczu, który tłumi uczucie głodu i pozostawia wrażenie sytości. Przyda się osobom, które mają problem z utrzymaniem diety, przez ciągłą ochotę na podjadanie. Wiem coś o tym, bo sama długo miałam ten problem.
Jeszcze jakiś czas temu mój mąż był na liposukcji laserowej dla mężczyzn w https://lipoline.pl/liposukcja-laserowa-dla-mezczyzn/ , dzięki czemu pozbył się nadmiaru tkanki tłuszczowej na swoim brzuchu. Jest bardzo zadowolony z efektu, jego sylwetka jest ładnie wymodelowana, stała się wzmocniona i napięta.