Post autor: wiśka »
Post autor: Olguśka »
Post autor: żaanka »
na pewno będziesz zadowolonawiśka pisze: ↑31 maja 2021, 10:15 dzięki, na Was jak zwykle można liczyćja też mam u siebie w pobliskim zielarskim punkcie ich produkty ale jednak ta oferta jest tu dośc ograniczona więc pewnie zaszaleje na zakupach w e-sklepie
już nawet wstępną listę zakupów mam zrobioną
odezwę się za jakiś czas jak już wszystko do mnie dotrze
![]()
żaanka pisze: ↑15 cze 2021, 10:51na pewno będziesz zadowolonawiśka pisze: ↑31 maja 2021, 10:15 dzięki, na Was jak zwykle można liczyćja też mam u siebie w pobliskim zielarskim punkcie ich produkty ale jednak ta oferta jest tu dośc ograniczona więc pewnie zaszaleje na zakupach w e-sklepie
![]()
daj znać co tam sobie kupiłaś i jak idzie suplementacja
ja też ostatnio uzupełniałam zapasy, kupiłam też zestawy witamin dla rodziców i coś na wzmocnienie stawów dla babci
![]()
świetny wybór, jestem pewna, ze będziesz zachwycona efektamiwiśka pisze: ↑28 cze 2021, 8:50żaanka pisze: ↑15 cze 2021, 10:51na pewno będziesz zadowolonawiśka pisze: ↑31 maja 2021, 10:15 dzięki, na Was jak zwykle można liczyćja też mam u siebie w pobliskim zielarskim punkcie ich produkty ale jednak ta oferta jest tu dośc ograniczona więc pewnie zaszaleje na zakupach w e-sklepie
![]()
daj znać co tam sobie kupiłaś i jak idzie suplementacja
ja też ostatnio uzupełniałam zapasy, kupiłam też zestawy witamin dla rodziców i coś na wzmocnienie stawów dla babci
![]()
wiesz co na początek wzięłam zestaw podstawowych witamin, ashwagandhe, preparat w płynie na wzmocnienie włosów, skóry i paznokci i kolagen ( też płynny). od kilku dni biore je regularnie i jest fajnie![]()
Przyznam szczerze, ze jestem dobrej mysli bo zestaw produktów jest naprawdę fajnie dobrany. teraz tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość i zadbac o systematycznośćżaanka pisze: ↑28 lip 2021, 13:40świetny wybór, jestem pewna, ze będziesz zachwycona efektamiwiśka pisze: ↑28 cze 2021, 8:50żaanka pisze: ↑15 cze 2021, 10:51
na pewno będziesz zadowolonadaj znać co tam sobie kupiłaś i jak idzie suplementacja
![]()
wiesz co na początek wzięłam zestaw podstawowych witamin, ashwagandhe, preparat w płynie na wzmocnienie włosów, skóry i paznokci i kolagen ( też płynny). od kilku dni biore je regularnie i jest fajnie![]()
ja też ostatnio uzupełniałam zapasy i kupiłam też kilka nowości, na przykład na lepszy sen czy oczyszczenie organizmu.
oj tak systematyczność to podstawawiśka pisze: ↑29 lip 2021, 13:29Przyznam szczerze, ze jestem dobrej mysli bo zestaw produktów jest naprawdę fajnie dobrany. teraz tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość i zadbac o systematycznośćżaanka pisze: ↑28 lip 2021, 13:40świetny wybór, jestem pewna, ze będziesz zachwycona efektamiwiśka pisze: ↑28 cze 2021, 8:50
ja też ostatnio uzupełniałam zapasy i kupiłam też kilka nowości, na przykład na lepszy sen czy oczyszczenie organizmu.
![]()
Post autor: Julita Kawa »