prodentika.com.pl opinie

Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
Awatar użytkownika
Adam1981

prodentika.com.pl opinie

Post autor: Adam1981 »

Szybkie pytanie, bo sprawa jest pilna! Dobry dentysta Warszawa centrum??
Potrzebny mi dobry, sprawdzony gabinet stomatologiczny, bo od paru dni męczę się z niewyobrażalnym bólem zęba. Znajomi polecają Prodentika, mają ponoć dobrych dentystów i niezłe terminy. Byliście?
Awatar użytkownika
Adrian_85

Re: prodentika.com.pl opinie

Post autor: Adrian_85 »

Jeśli chodzi o dobrego dentystę stomatologa w Warszawie, to zdecydowanie polecam klinikę stomatologiczną Prodentika! Sami specjaliści, którzy pomogą ci z najgorszym bólem zębów.

ciemny blond włosy zdjęcia
Awatar użytkownika
antonina83

Post autor: antonina83 »

Moje doświadczenie z gabinetem stomatologicznym Prodentika było bardzo pozytywne. Tradycyjne leczenie nie pomagało, więc musiałam skorzystać z usługi chirurgii szczękowej. Doświadczenie nie było przyjemne samo w sobie, bo to jednak spory stres, ale zabieg został wykonany profesjonalnie i dobrze.
Awatar użytkownika
danisława_93

Post autor: danisława_93 »

Potwierdzam, w kwestii chirurgii szczękowej w Warszawie warto wybrać się właśnie do Prodentiki. Najlepsi.
Awatar użytkownika
Dominika1975

Post autor: Dominika1975 »

Nowoczesny sprzęt stomatologiczny, wykwalifikowani lekarze stomatolodzy - nic dodać, nic ująć. Polecam prodentika.com.pl.
Awatar użytkownika
Delia

Post autor: Delia »

Bałam się dentysty, ale leczenie w Prodentika jest naprawdę bezbolesne i... krótkie. A to dlatego, że mają naprawdę dobrych specjalistów na pokładzie ;)

basen ogrodowy producent
Awatar użytkownika
Donat79

Post autor: Donat79 »

Ja mogę polecić prodentika.com.pl ze względu na bardzo dobrze wykonane implanty zębów. Wyglądają jak prawdziwe zęby, jakość jest świetna.
Awatar użytkownika
bianka93

Post autor: bianka93 »

A ja do Prodentiki chodzę profilaktycznie na czyszczenie i przeglądy, żeby nie musieć leczyć zębów w przyszłości ;) Jestem bardzo zadowolona, a uzębienie mam w 100% zdrowe.
Awatar użytkownika
chrystian94

Post autor: chrystian94 »

Warto wybrać się do nich z robieniem protezy. Są najlepsi w tej części Warszawy.
Awatar użytkownika
Eunika-94

Post autor: Eunika-94 »

Jak na Warszawę Centrum Prodentika ma naprawdę niezłe ceny. Chodzę tam do stomatologa raz na parę miesięcy i jestem zadowolona.
Awatar użytkownika
Celestyna_92

Post autor: Celestyna_92 »

Najlepszy gabinet stomatologiczny w stolicy. Polecam sprawdzić sobie ich ofertę na prodentika.com.pl, jest też cennik.
Awatar użytkownika
Nikola97

Post autor: Nikola97 »

Moim zdaniem najlepsza klinika stomatologiczna w Warszawie, mają najlepszych specjalistw w mieście.
Awatar użytkownika
Letycja1999

Post autor: Letycja1999 »

Ufam stomatologom z Prodentika w 100%, są świetni i do profilaktyki, i do leczenia zębów. Polecam!
Awatar użytkownika
Elwira-88

Post autor: Elwira-88 »

Prodentika to jest pierwszy gabinet stomatologiczny, do którego zabrałam córkę i na pewno będziemy wracać ponownie. Bardzo miła atmosfera i profesjonalna pomoc.
Awatar użytkownika
Stela1980

Post autor: Stela1980 »

Jak najbardziej polecam stomatologów z tego gabinetu stomatologicznego, wizyta to sama przyjemność!!
Awatar użytkownika
Żywisława99

Post autor: Żywisława99 »

Miałem do zrobienia dość trudny i skomplikowany zabieg chirurgiczny, ale w Prodentika nie było z tym absolutnie żadnego problemu, wszystko przebiegło sprawnie i prawie bez bólu ;)
Awatar użytkownika
Manuela-84

Post autor: Manuela-84 »

Miałam usuwany ząb w klinice stomatologicznej prodentika.com.pl i powiem wam jedno - nie miałam pojęcia, że ząb można usunąć tak bezboleśnie! Coś niesamowitego, polecam serdecznie!
Awatar użytkownika
Jarowit_70

Post autor: Jarowit_70 »

Jak dla mnie idealne miejsce dla każdego, kto boi się wizyt u dentysty. Klinika stomatologiczna na medal.
Awatar użytkownika
Nikoleta_94

Post autor: Nikoleta_94 »

Polecam prodentika.com.pl wszystkim znajomym i rodzinie, atmosfera w gabinecie jest miła, ceny nie są wygórowane jak na Warszawę, bardzo cierpliwy stomatolog. Super!
Awatar użytkownika
Makryn_89

Post autor: Makryn_89 »

Klinikę stomatologiczną Prodentika polecam wam w 100%, pełen profesjonalizm, świetne podejście do pacjenta.
Awatar użytkownika
Marcelina-86

Post autor: Marcelina-86 »

Mają bardzo dobrze wyspecjalizowanych pracowników, więc nie ma mowy o bólu czy błędach. Polecam Prodentika, to najlepsze miejsce do leczenia zębów w Warszawie.
Awatar użytkownika
angelina1966

Post autor: angelina1966 »

Szybkie, ale skuteczne leczenie zębów, profesjonalnie wykonany zabieg, stomatolog cierpliwy i wyrozumiały. Polecam Prodentika.
Awatar użytkownika
Adam1981

Post autor: Adam1981 »

Bardzo polecam Wam klinikę Prodentika, to bardzo dobre miejsce do leczenia zębów.
Awatar użytkownika
Andrea

Post autor: Andrea »

ja również leczę się u dr Pogorzelskiego i jestem bardzo zadowolona, leczenie praktycznie bez bólu, w komfortowych warunkach
Awatar użytkownika
Nikodem_83

Post autor: Nikodem_83 »

dobra lokalizacja, miejsce przyjemne, czyste, obsługa w rejestracji zaangażowana w swoją pracę (co sie rzadko zdarza w placówkach medycznych), no i super lekarze. Można im zaufać.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

prodentika jest naprawdę pro! Mają niezbędny sprzęt, gabinety zawsze czyste, lekarze bardzo dobrzy
Awatar użytkownika
ilona-99

Post autor: ilona-99 »

dr Pogorzelski wykonywał u mnie sterowaną regenerację kości, bardzo się bałem, ale jak się okazało - nie było czego. Leczenie przebiegło bardzo dobrze i od roku nie miałem żadnych dolegliwości związanych z zębami, chodze tylko na kontrolę
Awatar użytkownika
Ada_90

Post autor: Ada_90 »

Mają nowoczesne zaplecze stomatologiczne, dzięki czemu poziom leczenia w Prodentika jest bardzo wysoki. Wykonują dobrej jakości korony porcelanowe.
Awatar użytkownika
Aida1970

Post autor: Aida1970 »

Prodentika, bardzo dobry gabinet stomatologiczny w centrum Warszawy, lekarze w porządku, mają cały sprzet na miejscu, nie trzeba nigdzie jeździć i robić "innych" zdjęć.
Awatar użytkownika
wojciech-96

Post autor: wojciech-96 »

Polecam dr Pogorzelskiego i klinikę Prodentika przez wzgląd na skuteczność leczenia i podejście do pacjenta.
Awatar użytkownika
Beatrycze

Post autor: Beatrycze »

Leczyłam się u różnych stomatologów, aż w końcu trafiłam do prodentiki, gdzie udało mi się dzięki zaleceniom dr Pogorzelskiego wyleczyć długo "zaleczaną" ranę przy zębie. Jestem bardzo wdzięczna za fachową poradę.

jak najszybciej nauczyć się pływać
Awatar użytkownika
Damazy_89

Post autor: Damazy_89 »

Korzystam z usług kliniki Prodentika już wiele lat i nigdy nie wyszedłem niezadowolony czy też z dodatkowymi, pobocznymi problemami. Lekarze z Prodentiki znają się na swojej pracy i mają dobre serce.
Awatar użytkownika
Apollina-85

Post autor: Apollina-85 »

Polecam, to jedna z lepszych klinik stomatologicznych w Warszawie.
Awatar użytkownika
Zywia-65

Post autor: Zywia-65 »

Mają dobre opinie też kiedyś szukałam takiego miejsca bo z doświadczenia wiem że lepiej jest robić wiele rzeczy w jednym miejscu. nie ma potem wielu nieporozumień.
Awatar użytkownika
miłowita_92

Post autor: miłowita_92 »

Klinika bardzo dobra personel pomocny i uśmiechnięty. Potrafią też oswoić lęk co w moim wypadku było koniecznością. Od dziecka się boję tego typu wizyt.
Awatar użytkownika
Tymora-68

Post autor: Tymora-68 »

No właśnie, jak szukałem stomatologa w okolicy, to też wszedłem na stronę http://prodentika.com.pl/ , zapisałem się i jestem po pierwszej wizycie. Rozplanowałem ze stomatologiem plan leczenia, bo jednak mam trochę zębów do zrobienia, do tego jakaś protetyka też będzie. Ale jestem dobrej myśli i chyba tu się mną dobrze zajmą Obrazek
Awatar użytkownika
Nina

Post autor: Nina »

A jak jest u nich z cenami? Bo widziałam na ich stronie zakładkę http://prodentika.com.pl/cennik/ i wydaje mi się, że jak na standardy stołeczne, to wcale nie jest tak drogo. A jak czytam Wasze opinie, to każdy zadowolony, czyli jednak warto Obrazek
Awatar użytkownika
Tymon

Post autor: Tymon »

Robią implanty w dobrych cenach, gabinet przyjemny, widać, że dbają o klienta!
Awatar użytkownika
Dalia-81

Post autor: Dalia-81 »

Lekarz bardzo kompetentny, nie naciąga na dodatkowe usługi, wykonuje to, co konieczne, ma dobrą pamięć do pacjentów, pamięta historię leczenia.
Awatar użytkownika
Edmund

Post autor: Edmund »

Gabinet Prodentika to jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w Warszawie. Mają duże doświadczenie, dużo sprzętu. Wszystko, co niezbędne do leczenia.
Awatar użytkownika
syriusz_72

Post autor: syriusz_72 »

Przyjemny lekarz, odpowiada na pytania, można się skonsultować po wizycie. Jest ok.
Awatar użytkownika
Tessa_69

Post autor: Tessa_69 »

Robią implanty w bardzo dobrej cenie jak na Warszawę, polecam Prodentikę również za jakość i podejście do klienta.

rękawica hammam
Awatar użytkownika
monika-86

Post autor: monika-86 »

Najlepszy dentysta jakiego znam! Praktycznie leczenie bez bólu, super podejście do pacjenta, panu doktorowi zależy na komforcie pacjenta!
Awatar użytkownika
Eleonora_79

Post autor: Eleonora_79 »

Naprawdę dobry gabinet stomatologiczny w Warszawie. Stomatolog sprawnie i skutecznie wykonuje zabieg, dba o pacjenta. Polecam!
Awatar użytkownika
Kamilla36

Post autor: Kamilla36 »

A jakiś sprawdzony stomatolog katowice?
Awatar użytkownika
eligiusz1967

Post autor: eligiusz1967 »

Prodentika ma dobre opinie. Kiedyś szukałam takiego miejsca bo z doświadczenia wiem że lepiej jest robić wiele rzeczy w jednym miejscu. nie ma potem wielu nieporozumień.
Awatar użytkownika
Sykstus

Post autor: Sykstus »

Klinika bardzo dobra personel pomocny i uśmiechnięty. Potrafią też oswoić lęk co w moim wypadku było koniecznością. Od dziecka się boję tego typu wizyt.
Awatar użytkownika
Desreta1961

Post autor: Desreta1961 »

W Prodentika mają bardzo dobrą ofertę i szeroki zakres usług. Bardzo dobra klinika i ceny są moim zdaniem bardzo dobre.
Awatar użytkownika
Mira-96

Post autor: Mira-96 »

Nie będziesz musiała biegać po różnych lekarzach bo w klinice zrobisz całość. Są różni specjaliści. Wszystko jest w Twojej karcie i każdy wie co robić. Bardzo to wygodne.
Awatar użytkownika
krzysztof-78

Post autor: krzysztof-78 »

Przede wszystkim bardzo przyjazny personel. Od pani na recepcji po lekarzy. Tak powinno być w każdym miejscu. Mimo że klinika dentystyczna to miło się tam wraca.
Awatar użytkownika
Cecylia1967

Post autor: Cecylia1967 »

Ceny mają bardzo dobre i zakres usług ogromny. Leczę się już od dwóch miesięcy. Mimo całej sympatii mam nadzieję że szybko skończymy.
Awatar użytkownika
świetlana

Post autor: świetlana »

Wracam tam co kilka miesięcy. Mimo specyfiki miejsca lubię je. I podejście lekarzy do pacjenta.
Awatar użytkownika
Lilia1983

Post autor: Lilia1983 »

Jak dla mnie w Warszawie gabinet Prodentika jest jednym z najlepszych. To jest oczywiście moja opinia, ale warto to samemu sprawdzić. Pracują tam sami specjaliści, którzy posiadają najnowszą wiedzę z dziedziny stomatologii.
Awatar użytkownika
Adelard

Post autor: Adelard »

Byłam w gabinecie Prodentika dwa razy: raz miałam wyrywanie, a raz była to wizyta kontrolna. Za każdym razem podziwiałam ich profesjonalizm. Widać, że dentyści inwestują w szkolenia.
Awatar użytkownika
Fera_65

Post autor: Fera_65 »

O tym gabinecie słyszałam wiele pozytywnych opinii. Z ciekawości przejrzałam ich usługi i muszę przyznać, że lista jest imponująca. Mają nowoczesne metody i sprzęt, a w kwestii zębów robią chyba wszystkie zabiegi.
Leąsi

Post autor: Leąsi »

Szukałam jakiś czas temu pomocy stomatologicznej, wiele osób wtedy wspomniało mi, że właśnie Klinika Stomatologiczna Prodentika jest miejscem, w którym zajmą się moimi zębami przede wszystkim profesjonalnie, ale i z troską (wiadomo, nikt z nas nie jest fanem leczenia zębów;)). Jestem bardzo zadowolona, klinika nowoczesna, ceny przystępne.
Łazyj

Post autor: Łazyj »

Miałam problem z zatrzymaną ósemką, konieczna była jej resekcja. Z doświadczenia powiem, że chirurgia szczękowa w Prodentika jest na najwyższym poziomie i naprawdę jestem zadowolona z leczenia.
Miłość

Post autor: Miłość »

Kilka lat temu straciłam górną czwórkę. Długo nie znalazłam kliniki, której byłabym w stanie zaufać jeśli chodzi o implanty zębów. Klinika Stomatologiczna Prodentika zdobyła moje zaufanie i nie żałuję. Jestem bardzo zadowolona i mogę szczerze polecić.
włonia

Post autor: włonia »

Powiem z własnego doświadczenia, a naprawdę wiele przeszłam z moimi zębami, że w Prodentika jest najlepsza, najbardziej profejonalna chirurgia szczękowa w Warszawie.

tusz do drukarki kraków
Miś

Post autor: Miś »

Zawsze bałam się dentystów, nawet próbowałam robić zęby w sedacji. Nie wyszło. Został mi tylko urwany ząb i niewyobrażalny ból. W końcu trafiłam do Kliniki Prodentika i strach minął. Stomatologia zachowawcza, diagnostyka - wszystko jest na bardzo wysokim poziomie.
kośka

Post autor: kośka »

Moim zdaniem to jest najlepszy dentysta z Warszawy. Wiem co mówię, bo sporo przeszłam ze swoimi zębami i sporo dentystów na swojej drodze spotkałam. Prodentika jest miejscem, które polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy profesjonalnego lekarza stomatologa.
goście

Post autor: goście »

Opieka dentystyczna na najwyższym poziomie. Cieszę się, że właśnie w Prodentika dbają o zęby moje, jak i całej mojej rodziny. Wiem, że mogę im zaufać w 100%, naprawdę polecam.
Kajkaś

Post autor: Kajkaś »

Mąż stracił dwa zęby w wypadku rowerowym, w dzięki fachowej pomocy stomatologów z Prodentika udało się wszystko doprowadzić do porządku i dzięki nim ma piękne implanty stomatologiczne. Dziękuję za podejście do pacjenta i przystępne ceny.
Lęw

Post autor: Lęw »

To najlepsza klinika stomatologiczna, w jakiej kiedykolwiek byłem. Bezboleśnie, świetne podejście do pacjenta, idealnie wyleczone zęby. Jestem zadowolony i na pewno wrócę.
Łucja

Post autor: Łucja »

Ja też polecam Prodentikę. Szukałam jakiś czas temu przychodni, kliniki, która wykona u mnie podstawowy przegląd stomatologiczny co w czasie pandemii było naprawdę trudne! W Prodentika przyjęli mnie bez problemu, oczywiście z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa. Bardzo dziękuję. Sama klinika elegancka, nowoczesna.
Dżesika

Post autor: Dżesika »

Dla mnie to ważne, żeby mieć zaufanie do stomatologa, a trudno jest je u mnie wzbudzić. Zawsze bałam się dentystów, do czasu, aż polecono mi klinikę stomatologiczną Prodentika. Oni mają podejście do pacjenta.
Ażnika

Post autor: Ażnika »

Jeśli myślicie o tym, żeby zrobić implanty zębów to przychodnia Prodentika jest naprawdę najlepszym do tego miejscem. Moim zdaniem to najlepszy gabinet stomatologiczny w stolicy. Polecam.
śpik

Post autor: śpik »

Dobra klinika stomatologiczna to skarb. Prodentika to świetni fachowcy, na których można polegać. Jestem zadowolona, zarówno z leczenia jak i profilaktyki.
Hażela

Post autor: Hażela »

Mój mąż ostatnio miał problem z bólem zęba i szukał, który stomatolog w Warszawie będzie mógł go przyjąć bez kolejki. Wielkie dzięki dla Prodentika za to, że znaleźli czas. Lekarze z prawdziwego zdarzenia. Szybko udzielona pomoc dentystyczna, mąż zadowolony. Polecam. Od teraz jesteśmy już ich pacjentami na stałe.
Zława

Post autor: Zława »

W gabinecie Prodentika dbają o moje zęby już długi czas. Trafiłam do nich, kiedy potrzebowałam specjalisty, który założy u mniekorony porcelanowe, jestem zadowolona z jakości opieki stomatologicznej.
duśka

Post autor: duśka »

Zdecydowałam się na implanty zębów, bo potrzebowałam ich dwóch. Wybór kliniki Prodentika to był bardzo dobry wybór. Cieszę się że do nich trafiłam. Warto było im zaufać. Prawdziwi fachowcy w każdym calu. Jestem zadowolona.
Bernaśka

Post autor: Bernaśka »

Chwalę sobie metody leczenia w przychodni Prodentika. Bez bólu, skutecznie. Opieka stomatologiczna na naprawdę wysokim poziomie. Polecam.
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Jestem ich pacjentką od długiego już czasu i chwalę sobie. Fajnie, że w ofercie jest też chirurgia szczękowa, więc w razie potrzeby wszystko można załatwić w jednym miejscu. Dlatego, jeśli potrzebny jest Wam chirurg stomatologiczny, polecam z czystym sumieniem.
alińka

Post autor: alińka »

Profesjonalna opieka i naprawdę bardzo dobre podejście do pacjenta, nawet takiego histeryka jak ja, który po prostu wcześniej panicznie bał się dentystów. W Prodentika odczarowali mi to. Leczenie zębów u nich to nawet przyjemność ;) Nie idę tam ze strachem.
Bartuś

Post autor: Bartuś »

Potrzebna mi była augmentacja kości. Cieszę się, że z tym problemem zgłosiłem się do Prodentika. Super fachowcy, z najwyższej półki. Nie mogłem trafić lepiej. Bezboleśnie, bezproblemowo, z fajnym, empatycznym podejściem do mnie. Polecam.
Łanias

Post autor: Łanias »

Prodentika to komfortowy i nowocześnie wyposażony gabinet stomatologiczny. Ale przede wszystkim to jednak pełni profesjonalizmu i pasji lekarze stomatolodzy. Czuję, że u nich jestem pod najlepszą opieką stomatologiczną.
Dróżnik

Post autor: Dróżnik »

Jeśli chodzi o implanty stomatologiczne to można zaufać tej klinice w 110%. Świetnie, fachowo, bezboleśnie i po prostu dobrze. I co najważniejsze: trwale. Nie wyobrażam sobie pójść do innej kliniki. Ufam im i wiem że są po prostu świetni.
Piłka

Post autor: Piłka »

Stomatologia zachowawcza to jedna ze specjalności tej kliniki. Bardzo fajnie robią zęby, ceny bardzo przyzwoite, opieka stomatologiczna fantastyczna. Nigdzie indziej już nie pójdę. Tylko Prodentika.
Teriś

Post autor: Teriś »

Chodzę regularnie, również na przeglądy dentystyczne. Bo bardzo ważna jest profilaktyka. Polecam przychodnię Prodentika, bardzo dobra opieka stomatologiczna.
Ewaś

Post autor: Ewaś »

Mają naprawę przyzwoite ceny, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę jakość usług, która stoi na naprawdę wysokim poziomie. Jestem zadowolona zarówno z wizyt kontrolnych, przeglądów zębów jak i leczenia.
Wodniś

Post autor: Wodniś »

Przy moim ostatnim problemie z zębem potrzebna była tomografia komputerowa, na szczęście nie było żadnego problemu i zajęli się tym w Prodentika na miejscu. Polecam.
Małka

Post autor: Małka »

naprawdę mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że Prodentika to najlepsza klinika stomatologiczna w Warszawie. Cała moja rodzina leczy się u nich stomatologicznie.
Bałbina

Post autor: Bałbina »

Bardzo dobra opieka dentystyczna. Zarówno jeśli chodzi o stomatologię zachowawczą, jak i pozostałe usługi. Zdecydowałam się również na implanty zębowe, miałam problem z dwoma zębami. Jestem bardzo zadowolona.
Aśta

Post autor: Aśta »

Prodentika to moim zdaniem najlepszy gabinet stomatologiczny. Mają dobre terminy i odpowiednie podejście do pacjenta, nawet tego najbardziej wystraszonego ;)
Ganoś

Post autor: Ganoś »

Szukałam kliniki która wstawia implanty zębów i ma dobre opinie. Prodentika miała najlepsze. I rzeczywiście: świetnie się sprawili. Musiałam wstawić implant czwórki, w zasadzie nie widać że nie jest to mój naturalny ząb. Polecam serdecznie.
Łaniaz

Post autor: Łaniaz »

Po przeprowadzce do Warszawy szukałam dobrego dentysty, a jestem w tym temacie dość wymagająca. Byłam w kilku przychodniach, klinikach dentystycznych, ale koniec końców, zostałam stałą pacjentką kliniki Prodentika. Wiem, że u nich moje zęby są w dobrych rękach.
Moniś

Post autor: Moniś »

świetna klinika stomatologiczna, jestem naprawdę zadowolona. Uratowali moje zęby a już myślałam, że czeka mnie sztuczna szczęka. Ale mam swoje, wyleczone i mocne. Super. Jestem naprawdę wdzięczna.
Agneś

Post autor: Agneś »

Fachowość, profesjonalizm i bardzo dobre podejście do pacjenta. To wszystko powinno cechować dobrego dentystę. I tak właśnie jest w Klinice Prodentika, bardzo sobie chwalę.
KUBUŚ70

Post autor: KUBUŚ70 »

A ja z doświadczenia mogę polecić https://implant-zebowy.pl/. Robiłem tam swoje implanty. Jestem wymagającą osobą a tam sprostali moim oczekiwaniom. Kontakt bezproblemowy, a usługa wykonana na najwyższej jakości produktach i efekt również na najwyższym poziomie.
ODPOWIEDZ