Wątek o zdrowiu - dla poszukujących porad medycznych, dobrego lekarza, informacji o zdrowym trybie życia. Podpowiadamy jak poradzić sobie z przeziębieniem, dzielimy się opiniami na temat lekarzy specjalistów.
Szybkie pytanie, bo sprawa jest pilna! Dobry dentysta Warszawa centrum??
Potrzebny mi dobry, sprawdzony gabinet stomatologiczny, bo od paru dni męczę się z niewyobrażalnym bólem zęba. Znajomi polecają Prodentika, mają ponoć dobrych dentystów i niezłe terminy. Byliście?
Jeśli chodzi o dobrego dentystę stomatologa w Warszawie, to zdecydowanie polecam klinikę stomatologiczną Prodentika! Sami specjaliści, którzy pomogą ci z najgorszym bólem zębów.
Moje doświadczenie z gabinetem stomatologicznym Prodentika było bardzo pozytywne. Tradycyjne leczenie nie pomagało, więc musiałam skorzystać z usługi chirurgii szczękowej. Doświadczenie nie było przyjemne samo w sobie, bo to jednak spory stres, ale zabieg został wykonany profesjonalnie i dobrze.
A ja do Prodentiki chodzę profilaktycznie na czyszczenie i przeglądy, żeby nie musieć leczyć zębów w przyszłości Jestem bardzo zadowolona, a uzębienie mam w 100% zdrowe.
Prodentika to jest pierwszy gabinet stomatologiczny, do którego zabrałam córkę i na pewno będziemy wracać ponownie. Bardzo miła atmosfera i profesjonalna pomoc.
Miałem do zrobienia dość trudny i skomplikowany zabieg chirurgiczny, ale w Prodentika nie było z tym absolutnie żadnego problemu, wszystko przebiegło sprawnie i prawie bez bólu
Miałam usuwany ząb w klinice stomatologicznej prodentika.com.pl i powiem wam jedno - nie miałam pojęcia, że ząb można usunąć tak bezboleśnie! Coś niesamowitego, polecam serdecznie!
Polecam prodentika.com.pl wszystkim znajomym i rodzinie, atmosfera w gabinecie jest miła, ceny nie są wygórowane jak na Warszawę, bardzo cierpliwy stomatolog. Super!
Mają bardzo dobrze wyspecjalizowanych pracowników, więc nie ma mowy o bólu czy błędach. Polecam Prodentika, to najlepsze miejsce do leczenia zębów w Warszawie.
dobra lokalizacja, miejsce przyjemne, czyste, obsługa w rejestracji zaangażowana w swoją pracę (co sie rzadko zdarza w placówkach medycznych), no i super lekarze. Można im zaufać.
dr Pogorzelski wykonywał u mnie sterowaną regenerację kości, bardzo się bałem, ale jak się okazało - nie było czego. Leczenie przebiegło bardzo dobrze i od roku nie miałem żadnych dolegliwości związanych z zębami, chodze tylko na kontrolę
Prodentika, bardzo dobry gabinet stomatologiczny w centrum Warszawy, lekarze w porządku, mają cały sprzet na miejscu, nie trzeba nigdzie jeździć i robić "innych" zdjęć.
Leczyłam się u różnych stomatologów, aż w końcu trafiłam do prodentiki, gdzie udało mi się dzięki zaleceniom dr Pogorzelskiego wyleczyć długo "zaleczaną" ranę przy zębie. Jestem bardzo wdzięczna za fachową poradę.
Korzystam z usług kliniki Prodentika już wiele lat i nigdy nie wyszedłem niezadowolony czy też z dodatkowymi, pobocznymi problemami. Lekarze z Prodentiki znają się na swojej pracy i mają dobre serce.
Mają dobre opinie też kiedyś szukałam takiego miejsca bo z doświadczenia wiem że lepiej jest robić wiele rzeczy w jednym miejscu. nie ma potem wielu nieporozumień.
Klinika bardzo dobra personel pomocny i uśmiechnięty. Potrafią też oswoić lęk co w moim wypadku było koniecznością. Od dziecka się boję tego typu wizyt.
No właśnie, jak szukałem stomatologa w okolicy, to też wszedłem na stronę http://prodentika.com.pl/ , zapisałem się i jestem po pierwszej wizycie. Rozplanowałem ze stomatologiem plan leczenia, bo jednak mam trochę zębów do zrobienia, do tego jakaś protetyka też będzie. Ale jestem dobrej myśli i chyba tu się mną dobrze zajmą
A jak jest u nich z cenami? Bo widziałam na ich stronie zakładkę http://prodentika.com.pl/cennik/ i wydaje mi się, że jak na standardy stołeczne, to wcale nie jest tak drogo. A jak czytam Wasze opinie, to każdy zadowolony, czyli jednak warto
Gabinet Prodentika to jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w Warszawie. Mają duże doświadczenie, dużo sprzętu. Wszystko, co niezbędne do leczenia.
Prodentika ma dobre opinie. Kiedyś szukałam takiego miejsca bo z doświadczenia wiem że lepiej jest robić wiele rzeczy w jednym miejscu. nie ma potem wielu nieporozumień.
Klinika bardzo dobra personel pomocny i uśmiechnięty. Potrafią też oswoić lęk co w moim wypadku było koniecznością. Od dziecka się boję tego typu wizyt.
Nie będziesz musiała biegać po różnych lekarzach bo w klinice zrobisz całość. Są różni specjaliści. Wszystko jest w Twojej karcie i każdy wie co robić. Bardzo to wygodne.
Przede wszystkim bardzo przyjazny personel. Od pani na recepcji po lekarzy. Tak powinno być w każdym miejscu. Mimo że klinika dentystyczna to miło się tam wraca.
Jak dla mnie w Warszawie gabinet Prodentika jest jednym z najlepszych. To jest oczywiście moja opinia, ale warto to samemu sprawdzić. Pracują tam sami specjaliści, którzy posiadają najnowszą wiedzę z dziedziny stomatologii.
Byłam w gabinecie Prodentika dwa razy: raz miałam wyrywanie, a raz była to wizyta kontrolna. Za każdym razem podziwiałam ich profesjonalizm. Widać, że dentyści inwestują w szkolenia.
O tym gabinecie słyszałam wiele pozytywnych opinii. Z ciekawości przejrzałam ich usługi i muszę przyznać, że lista jest imponująca. Mają nowoczesne metody i sprzęt, a w kwestii zębów robią chyba wszystkie zabiegi.
Szukałam jakiś czas temu pomocy stomatologicznej, wiele osób wtedy wspomniało mi, że właśnie Klinika Stomatologiczna Prodentika jest miejscem, w którym zajmą się moimi zębami przede wszystkim profesjonalnie, ale i z troską (wiadomo, nikt z nas nie jest fanem leczenia zębów;)). Jestem bardzo zadowolona, klinika nowoczesna, ceny przystępne.
Miałam problem z zatrzymaną ósemką, konieczna była jej resekcja. Z doświadczenia powiem, że chirurgia szczękowa w Prodentika jest na najwyższym poziomie i naprawdę jestem zadowolona z leczenia.
Kilka lat temu straciłam górną czwórkę. Długo nie znalazłam kliniki, której byłabym w stanie zaufać jeśli chodzi o implanty zębów. Klinika Stomatologiczna Prodentika zdobyła moje zaufanie i nie żałuję. Jestem bardzo zadowolona i mogę szczerze polecić.
Powiem z własnego doświadczenia, a naprawdę wiele przeszłam z moimi zębami, że w Prodentika jest najlepsza, najbardziej profejonalna chirurgia szczękowa w Warszawie.
Zawsze bałam się dentystów, nawet próbowałam robić zęby w sedacji. Nie wyszło. Został mi tylko urwany ząb i niewyobrażalny ból. W końcu trafiłam do Kliniki Prodentika i strach minął. Stomatologia zachowawcza, diagnostyka - wszystko jest na bardzo wysokim poziomie.
Moim zdaniem to jest najlepszy dentysta z Warszawy. Wiem co mówię, bo sporo przeszłam ze swoimi zębami i sporo dentystów na swojej drodze spotkałam. Prodentika jest miejscem, które polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy profesjonalnego lekarza stomatologa.
Opieka dentystyczna na najwyższym poziomie. Cieszę się, że właśnie w Prodentika dbają o zęby moje, jak i całej mojej rodziny. Wiem, że mogę im zaufać w 100%, naprawdę polecam.
Mąż stracił dwa zęby w wypadku rowerowym, w dzięki fachowej pomocy stomatologów z Prodentika udało się wszystko doprowadzić do porządku i dzięki nim ma piękne implanty stomatologiczne. Dziękuję za podejście do pacjenta i przystępne ceny.
To najlepsza klinika stomatologiczna, w jakiej kiedykolwiek byłem. Bezboleśnie, świetne podejście do pacjenta, idealnie wyleczone zęby. Jestem zadowolony i na pewno wrócę.
Ja też polecam Prodentikę. Szukałam jakiś czas temu przychodni, kliniki, która wykona u mnie podstawowy przegląd stomatologiczny co w czasie pandemii było naprawdę trudne! W Prodentika przyjęli mnie bez problemu, oczywiście z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa. Bardzo dziękuję. Sama klinika elegancka, nowoczesna.
Dla mnie to ważne, żeby mieć zaufanie do stomatologa, a trudno jest je u mnie wzbudzić. Zawsze bałam się dentystów, do czasu, aż polecono mi klinikę stomatologiczną Prodentika. Oni mają podejście do pacjenta.
Jeśli myślicie o tym, żeby zrobić implanty zębów to przychodnia Prodentika jest naprawdę najlepszym do tego miejscem. Moim zdaniem to najlepszy gabinet stomatologiczny w stolicy. Polecam.
Dobra klinika stomatologiczna to skarb. Prodentika to świetni fachowcy, na których można polegać. Jestem zadowolona, zarówno z leczenia jak i profilaktyki.
Mój mąż ostatnio miał problem z bólem zęba i szukał, który stomatolog w Warszawie będzie mógł go przyjąć bez kolejki. Wielkie dzięki dla Prodentika za to, że znaleźli czas. Lekarze z prawdziwego zdarzenia. Szybko udzielona pomoc dentystyczna, mąż zadowolony. Polecam. Od teraz jesteśmy już ich pacjentami na stałe.
W gabinecie Prodentika dbają o moje zęby już długi czas. Trafiłam do nich, kiedy potrzebowałam specjalisty, który założy u mniekorony porcelanowe, jestem zadowolona z jakości opieki stomatologicznej.
Zdecydowałam się na implanty zębów, bo potrzebowałam ich dwóch. Wybór kliniki Prodentika to był bardzo dobry wybór. Cieszę się że do nich trafiłam. Warto było im zaufać. Prawdziwi fachowcy w każdym calu. Jestem zadowolona.
Jestem ich pacjentką od długiego już czasu i chwalę sobie. Fajnie, że w ofercie jest też chirurgia szczękowa, więc w razie potrzeby wszystko można załatwić w jednym miejscu. Dlatego, jeśli potrzebny jest Wam chirurg stomatologiczny, polecam z czystym sumieniem.
Profesjonalna opieka i naprawdę bardzo dobre podejście do pacjenta, nawet takiego histeryka jak ja, który po prostu wcześniej panicznie bał się dentystów. W Prodentika odczarowali mi to. Leczenie zębów u nich to nawet przyjemność Nie idę tam ze strachem.
Potrzebna mi była augmentacja kości. Cieszę się, że z tym problemem zgłosiłem się do Prodentika. Super fachowcy, z najwyższej półki. Nie mogłem trafić lepiej. Bezboleśnie, bezproblemowo, z fajnym, empatycznym podejściem do mnie. Polecam.
Prodentika to komfortowy i nowocześnie wyposażony gabinet stomatologiczny. Ale przede wszystkim to jednak pełni profesjonalizmu i pasji lekarze stomatolodzy. Czuję, że u nich jestem pod najlepszą opieką stomatologiczną.
Jeśli chodzi o implanty stomatologiczne to można zaufać tej klinice w 110%. Świetnie, fachowo, bezboleśnie i po prostu dobrze. I co najważniejsze: trwale. Nie wyobrażam sobie pójść do innej kliniki. Ufam im i wiem że są po prostu świetni.
Stomatologia zachowawcza to jedna ze specjalności tej kliniki. Bardzo fajnie robią zęby, ceny bardzo przyzwoite, opieka stomatologiczna fantastyczna. Nigdzie indziej już nie pójdę. Tylko Prodentika.
Chodzę regularnie, również na przeglądy dentystyczne. Bo bardzo ważna jest profilaktyka. Polecam przychodnię Prodentika, bardzo dobra opieka stomatologiczna.
Mają naprawę przyzwoite ceny, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę jakość usług, która stoi na naprawdę wysokim poziomie. Jestem zadowolona zarówno z wizyt kontrolnych, przeglądów zębów jak i leczenia.
Przy moim ostatnim problemie z zębem potrzebna była tomografia komputerowa, na szczęście nie było żadnego problemu i zajęli się tym w Prodentika na miejscu. Polecam.
naprawdę mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że Prodentika to najlepsza klinika stomatologiczna w Warszawie. Cała moja rodzina leczy się u nich stomatologicznie.
Bardzo dobra opieka dentystyczna. Zarówno jeśli chodzi o stomatologię zachowawczą, jak i pozostałe usługi. Zdecydowałam się również na implanty zębowe, miałam problem z dwoma zębami. Jestem bardzo zadowolona.
Prodentika to moim zdaniem najlepszy gabinet stomatologiczny. Mają dobre terminy i odpowiednie podejście do pacjenta, nawet tego najbardziej wystraszonego
Szukałam kliniki która wstawia implanty zębów i ma dobre opinie. Prodentika miała najlepsze. I rzeczywiście: świetnie się sprawili. Musiałam wstawić implant czwórki, w zasadzie nie widać że nie jest to mój naturalny ząb. Polecam serdecznie.
Po przeprowadzce do Warszawy szukałam dobrego dentysty, a jestem w tym temacie dość wymagająca. Byłam w kilku przychodniach, klinikach dentystycznych, ale koniec końców, zostałam stałą pacjentką kliniki Prodentika. Wiem, że u nich moje zęby są w dobrych rękach.
świetna klinika stomatologiczna, jestem naprawdę zadowolona. Uratowali moje zęby a już myślałam, że czeka mnie sztuczna szczęka. Ale mam swoje, wyleczone i mocne. Super. Jestem naprawdę wdzięczna.
Fachowość, profesjonalizm i bardzo dobre podejście do pacjenta. To wszystko powinno cechować dobrego dentystę. I tak właśnie jest w Klinice Prodentika, bardzo sobie chwalę.
A ja z doświadczenia mogę polecić https://implant-zebowy.pl/. Robiłem tam swoje implanty. Jestem wymagającą osobą a tam sprostali moim oczekiwaniom. Kontakt bezproblemowy, a usługa wykonana na najwyższej jakości produktach i efekt również na najwyższym poziomie.