Butik kolorowe bluzy z nadrukiem

Ubrania, projektanci i marki odzieżowe – znajdziesz tu wszystko, co chcesz wiedzieć o modzie. Inspirujemy, dzielimy się pomysłami na stylizacje, plotkujemy o najnowszych trendach. Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
goldenret13

Butik kolorowe bluzy z nadrukiem

Post autor: goldenret13 »

Butik kolorowe bluzy z nadrukiem, pemilles - show yourself, home, hoodies, t-shirts, longsleeves, contact, personalizacja, bluza czarna psycho, bluza biała foreverlove, bluza różowa abcdefuckoff, polski sklep z ciuchami, polski butik, butik bluzy, damskie męskie bluzy z kapturem.
Awatar użytkownika
RombPodlaski

Re: Butik kolorowe bluzy z nadrukiem

Post autor: RombPodlaski »

ale to oferta jest jakaś czy coś próbujesz nam powiedzieć i nie wiadomo o co chodzi?
Awatar użytkownika
Piksel

Post autor: Piksel »

Jeśli chodzi o bluzy kolorowe, to mi bardzo podobała się świąteczna bluza snowmen, którą dostałem na święta :) lubię takie humorystyczne akcenty
Awatar użytkownika
Badaka

Post autor: Badaka »

Ubrania z nadrukami są bardzo popularne, nie tylko te wykorzystywane są do codziennego użytkowania, ale także wykorzystuje się je jako odzież robocza, gadżety reklamowe. Jest wiele rodzajów nadruków, w sumie można z pomocą propozycji sprzętów od supportart.pl wykonać nadruki z pomocą prasy termotransferowej. Może w waszych firmach takie maszyny się przydadzą.
Awatar użytkownika
ElizaiZosia89

Post autor: ElizaiZosia89 »

w zeszłym roku korzystałam z pomocy zakładu https://www.hero-collection.com.pl/ gdzie zamawiałam kilka kostiumów ( mundury )do przedstawienia. Firma zrobiła super odwzorowane mundury w bardzo atrakcyjnej cenie.
Miśśka

Post autor: Miśśka »

Badaka pisze: ↑12 mar 2020, 13:47 Ubrania z nadrukami są bardzo popularne, nie tylko te wykorzystywane są do codziennego użytkowania, ale także wykorzystuje się je jako odzież robocza, gadżety reklamowe. Jest wiele rodzajów nadruków, w sumie można wykonać nadruki z pomocą prasy termotransferowej. Może w waszych firmach takie maszyny się przydadzą.
My również wykorzystujemy folie termotransferowe na ubraniach roboczych. Zamawiamy hurtowo prosto od producenta Loxy http://loxy.pl/produkty/folie-termotransferowe-matowe/. Szef ostatnio zastanawiał się nawet nad nabyciem takiej maszyny do prasowania. Wprawdzie planuje zakup dopiero za kilka miesięcy, ale może akurat uda się wcześniej. Podeślę mu informację od ciebie.
hanką

Post autor: hanką »

Jak wiemy odzież damska jest dosłownie wszędzie dlatego właśnie mamy mały przepych. Ja staram się kupować tylko przez internet. Uważam, że to najlepsze rozwiązanie ze względu na brak zbytniego kontaktu z ludźmi. Z reszta sklepy internetowe są najlepsze, największy asortyment i niskie ceny.
ODPOWIEDZ