Jakie akcesoria do manicure używacie?

Ubrania, projektanci i marki odzieżowe – znajdziesz tu wszystko, co chcesz wiedzieć o modzie. Inspirujemy, dzielimy się pomysłami na stylizacje, plotkujemy o najnowszych trendach. Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
Adelajda-72

Jakie akcesoria do manicure używacie?

Post autor: Adelajda-72 »

Cześć! Jakich akcesoriów do manicure używacie? Co polecacie zakupić na pierwszy zestaw do wykonywania hybryd?

corman navy
Awatar użytkownika
Beata

Re: Jakie akcesoria do manicure używacie?

Post autor: Beata »

Na pewno niezbędne będą pilniki. Wybierz takie o mniejszej i większej ziarnistości. Polecam te ze sklepu https://victoriavynn.com/akcesoria/#pilniki.
Awatar użytkownika
Bernadeta1980

Post autor: Bernadeta1980 »

Do manicure hybrydowego niezbędna jest lampa UV LED( https://victoriavynn.com/produkt/uv-led-nail-lamp/). Najlepiej zainwestuj w lampę od renomowanego producenta. Dzięki niej utwardzisz lakiery hybrydowe LED oraz UV i żele budujące.
Awatar użytkownika
Beatrycja

Post autor: Beatrycja »

Jeśli chcesz rozpocząć przygodę z manicure, to koniecznie zainwestuj w profesjonalne akcesoria. Tutaj zakupisz wszystkie w jednym miejscu: https://victoriavynn.com/akcesoria/#narzedzia. Pilniki, pędzle, cążki, nożyczki. Serdecznie polecam!
Awatar użytkownika
ada99

Post autor: ada99 »

A może dobrą opcją będzie zestaw hybrydowy od cosmetics zone ? Macie tam wszystko czego potrzebujecie, żeby wykonać manicure od początku do końca. Moim zdaniem tak zadbane dłonie zdecydowanie przykuwają wzrok.
Awatar użytkownika
wiki01

Post autor: wiki01 »

W zimę moje dłonie są bardzo suche i zniszczone. Znalazłam bardzo ciekawy artykuł w internecie: https://evospa.pl/jak-dbac-o-dlonie-zima Polecam przeczytać :)
Awatar użytkownika
Manga98

Post autor: Manga98 »

Wczoraj byłam u kosnmetyczki. Cały manicure zrobiła używając elektrycznego pilniczka (nie wiem jak to sie nazywa dokładnie), ale efekt rewelacyny!
Awatar użytkownika
Monik87

Post autor: Monik87 »

No tak, ale to wszystko zależy od konkretnej sytuacji. Wiadomo, że jeśli pojawia się u Was kurzajka, to nie jest to tylko kwestia estetyczna, ale też zdrowotna. Właśnie dlatego już teraz musicie znaleźć sposób na jej usunięcie. Jeśli o to nie zadbacie, to będziecie się tylko niepotrzebnie męczyć na co dzień.
wątła

Post autor: wątła »

Jeśli mieszkacie w Krakowie, to ja mam namiar na bardzo dobry salon http://jadoreinstytut.com/ z bogatą ofertą zabiegów m.in. na twarz, manicure i pedicure, depilacji laserowej, wyszczuplania, zabiegów na brwi oraz rzęsy, laseroterapii i wielu innych. Gabinet mieści się przy Karmelickiej i ma wiele pozytywnych opinii. Warto skorzystać.
tołka

Post autor: tołka »

Zauważyłam, że jeśli chodzi o Kurzajki to najlepszym rozwiązaniem są preparaty, które szybko sobie z nią poradzą. W tej kwestii sprawdźcie czy u was zadziała Brodacid. Taką kuracje możecie spokojnie przeprowadzić w domu, bez zbędnej wizyty u lekarza, chociaż wiadomo zbadać zawsze zmiane mozna.

sdp wrocław
Bakłażan

Post autor: Bakłażan »

Najważniejsze to zadbać o to, by zawsze podchodzić do kwestii własnego zdrowia na poważnie. Przecież jeśli dzieje się coś niepożądanego, to nie lekceważcie tego. W końcu nie powinniście mieć dzisiaj większego problemu z tym, by znaleźć coś odpowiedniego na kurzajki.
tyśka

Post autor: tyśka »

Bakłażan pisze: ↑30 cze 2021, 15:59 Najważniejsze to zadbać o to, by zawsze podchodzić do kwestii własnego zdrowia na poważnie. Przecież jeśli dzieje się coś niepożądanego, to nie lekceważcie tego. W końcu nie powinniście mieć dzisiaj większego problemu z tym, by znaleźć coś odpowiedniego na kurzajki.
Kurzajki potrafią być naprawdę sporym problemem. Ja używam na nie brodacid, z dostępnych środków chyba najlepiej mi się sprawdza :)
Awatar użytkownika
Cyyrilia
Kontakt:

Post autor: Cyyrilia »

Modne dodatki także można kupić w sieci i zobacz opaski na uda przeciw otarciom od Modatotu. Nie zawsze można je znaleźć w sklepach stacjonarnych. Zakupy przez internet są wygodne, więc można zawsze wyszukać coś dla siebie czy bliskich. Kupujecie przez Internet?
Płock modatotu.pl
wodna12

Post autor: wodna12 »

Ja używam profesjonalne nożyczki kosmetyczne i cążki do skórek. Dodatkowo jeszcze odżywka dla nawilżenia. Rzadko kiedy stosuję lakiery do paznokci, więc moja płytka jest mocna, paznokcie prawie nigdy się nie łamią.
ODPOWIEDZ