kalkulator kredytu
Wątek dla fanów samochodów i szukających porad motoryzacyjnych. Nie wiesz, jakie auto wybrać? Szukasz mechanika w Twoim mieście? Napisz, pomożemy!
kalkulator kredytu
Post autor: pracuś »
Zastanawiam się nad autem w kredycie. Rozważam wszystkie za i przeciw i myślę że to najlepsza opcja dla mnie. Zanim jednak ostatecznie podejmę decyzję to skorzystam z usługi kalkulator kredytu samochodowego w Motofinansowanie, ich oferta wydaje mi się najbardziej sensowna.
Re: kalkulator kredytu
Post autor: grzesiek1987 »
Jeśli chcesz korzystnie sfinansować nowy samochód, przeczytaj poradnik zamieszczony na stronie https://ceo.com.pl/finansowanie-samocho ... rzeb-60038 . Przedstawia on możliwości pozyskania w niskich ratach-kredytu bądź leasingu- najnowszych modeli Seata oraz Cupry. Dla mnie okazał się naprawdę pomocny w dopasowaniu finansowania do zarobków a także auta to moich potrzeb. Kalkulator rat też tu oczywiście znajdziesz:)
- stokrotka
Re: kalkulator kredytu
Masz rację takie rzeczy się przydają ale jeśli chcesz kupić nowy samochód z salonu to myślę że warto się wybrać do salonu Porsche Centrum Sopot, mają tam piękne samochody i operatywnych doradców i kilka opcji finansowania w tym kredyt jak abonament 

Przejdź do